Şimdi Ara

yeni başladım yardı medin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • hiç oynamamıştım hep diyorlardı fm fm diye yükledim karışık geldi sildim aylar önce şimdi yeniden kurdum gs aldım 5ci sıradayım 5dk evvel bi taktik buldu mtarihin taktiği yazıyordu onu deniycem hala tam hakim olamadım bi muhamed demir trasfer ediyim dedim bütcem yetmedi



  • Youtube dan türkçe oyuncu kanallarından bir iki rehber videosu izlesen çözersin dostum çok kolay bir ara yüze sahip oyun.. transfer için bütçen yetmiyorsa uzun vadeli taksitler halinde teklifte bulunabilirsin.. ayrıca bir takıma taktiği ha diyince oturtamıyorsun sezon öncesi çalışmalarını vs. yaptırım yatkınlığını sağlaman lazım.. Antronörün zaten taktik konusunda seni sık sık uyarır. Bence oyunu biraz kavrayınca yeni bir kariyer oluşturmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blawer_s

    Youtube dan türkçe oyuncu kanallarından bir iki rehber videosu izlesen çözersin dostum çok kolay bir ara yüze sahip oyun.. transfer için bütçen yetmiyorsa uzun vadeli taksitler halinde teklifte bulunabilirsin.. ayrıca bir takıma taktiği ha diyince oturtamıyorsun sezon öncesi çalışmalarını vs. yaptırım yatkınlığını sağlaman lazım.. Antronörün zaten taktik konusunda seni sık sık uyarır. Bence oyunu biraz kavrayınca yeni bir kariyer oluşturmalısın.

    bulunuyorum taksitle bi muhamed demir alayım dedim taksitle 2.5m ye peşin 400b nabız yoksa dedim 7.5m istedi




  • Hocam oyunun mantığı basit ama kavramak biraz zaman alıyor . Ayrıca tarihin taktiği falan filan hazır taktiklerle pek zevk alamazsın bence . Çünkü her maçtan önce rakibi analiz edip ona göre kadro oluşturup , rakip talimatı vermek , taktik oluşturmak ve ona göre antreman yaptırmak bence oyunu daha zevkli kılıyor .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yavemmo1

    Hocam oyunun mantığı basit ama kavramak biraz zaman alıyor . Ayrıca tarihin taktiği falan filan hazır taktiklerle pek zevk alamazsın bence . Çünkü her maçtan önce rakibi analiz edip ona göre kadro oluşturup , rakip talimatı vermek , taktik oluşturmak ve ona göre antreman yaptırmak bence oyunu daha zevkli kılıyor .

    biraz zor her maç uraşmak şu anlık kafadan bi taktik yaptım ya berabere yada en az 2-3 farkla yeniyorum bazı maçlar 1 farkla galatasarayı ladım ilk sezon adam alamadım şu anda sezonun yarısındayım 2-3 sezona çözerim oyunu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.