Şimdi Ara

Yeni araç alacağım acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar

    İzmir gaziemir otopazarında bir araç buldum. Accent 1.5 Gls araç full. ABS klima hidrolik direksiyon airbag herşey mevcuttu. 99 model. Satıcı 13000 lirada diretti düşmedi. Ayrıca lpgde yok. Ancak araçın motoru gerçekten harika. Neredeyse hiç muamele görmemiş. çok temiz. Araç 140 binde.

    1 gün sonra adamı aradım satılmadıysa abi birşeyler yap alayım dedim. 12250'ye verirsen alabileceğimi söyledim. Direkt olur dedi. Adam al sat yapan birisi. Ne kadar aldı onu bilemem ancak fiyat konusunda ne diyorsunuz? Tüpte taktırınca bana 13750 civarına gelecek. 99 model yumurta kasa accent'e değer mi? Ayrıca iç kısımda göstergelerin üstünde sağ kapıya yakın bir de çatlak mevcut arabada. ancak çok kötü gözükmüyor. Arabanın içi çok temiz gerçekten. Boyasıda fena değil.

    Söz sizin yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum.










  • pahalı müdür, 15 bin civarına 2004 - 2005 admire serisi bulunur.
  • Aracın full olması ve temiz olması fiyatın bu denli yüksek olmasının sebebidir. Tüp takılmamış olması zaten anlatıyor herşeyi. Araç içine sindiyse kesinlikle alabilirsin km. si yüksek değil bakımını aksatmazsan uzun yıllar binebilirsin. Ama daha yüksek modelli bişey bakacaksan kayra67 nin sözüne kulak ver derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.