Şimdi Ara

Yeni alınan Gtx 1070 ekran kartını nasıl test edebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam
    Msi Gtx 1070 Gaming x ekran kartı aldım. Yarın akşama kadar gelmesini bekliyorum. Kart sorunluysa daha az uğraşmak için cayma hakkı içinde bunu anlayıp iade etmeyi planlıyorum. Forumda okuduklarımdan ve biraz araştırarak cw, latency, shuttering (sanırım latency ile alakalı), fan revving, fazla ısınma ve düşük performans vermesi konularında biraz bilgi sahibiyim. Bunlarla ilgili Gpu-z, Hwmonitor, Dpc Latency, Latencymon, Occt, Furmark, Heavenbenchmark ve 3dmark yükledim. Başka nasıl kartı test edebilirim ? Dikkat etmem gereken şeyler nelerdir acaba ?
    Teşekkür ederim.



  • yeterli bence kurduklarin.biraz da kulak lazim CW var mi diye.bunun icin oyun menulerine girebilirsin yuksek fps olur ve ses yaparsa anlarsin.oyun icinde olmaz 1000 fps o yuzden biraz da oynayarak denemelisin bi donma hissi vs olursa farkedersin zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wilson Fisk

    yeterli bence kurduklarin.biraz da kulak lazim CW var mi diye.bunun icin oyun menulerine girebilirsin yuksek fps olur ve ses yaparsa anlarsin.oyun icinde olmaz 1000 fps o yuzden biraz da oynayarak denemelisin bi donma hissi vs olursa farkedersin zaten.

    Arkadaşım kulak lazım ne demek Ada'm duymuyorsada illa duyurmaya çalışalım ozaman iyice odaklan gozlerını kapat sesi duymaya çalış vs
    Ya hocam şu zırvalıkları bırakın kasa kapağı kapalı ses duyulmuyorsa oyun oynarken zaten duymuyorsan cw yi dert etmene gerek yok her kartta var cw

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ^7pMş^ ^ kullanıcısına yanıt
    niye bir kelimeme bu kadar takiliyorsun ki nvidia fanlari diyor ki cw var ama soyle boyle duyuluyor duyulmuyor kasaya kafani sokarsan duyuluyor yani cw diye bir ses var diiiiiii diye ayni seste bagirmiyor bazen kulak kesilmek gerekebilir.tamam mi havadan nem kapan arkadasim?
  • Yeter hocam o kadar da abartmayın 2 yıl garantisi var yine zaten sattık bitti çekmezler.
  • Merhaba.cw icin windows puanlandirmasi esnasinda ekran karti ve diger fanlari durdurup hassas kulaginizi 3 4 saniye pcb ye dayayin (fazla degil :) ).

    Min 20 dk furmark ile isittiginiz karti hala sicakken cesitli oyunlarda vs yuk altina sokun..Kartin saglami sicakken gosterdigi performaansla belli olur..Soguk hangi ile oyuna hirseniz hepsi beklentileri karsilar..
    Artifact gibi teatleri nasil yapacaginiz ise nette bolca mevcut...
    Umarim kusursuzdurda bize de iyi gunlerde kullanin demek duser..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim.
    Bahsettiğim sorunların bir kısmı driver ile çözüldü diye biliyorum. Msi'n bu sorunları çözen driverlar çıkartıp çıkartmadığını bilmiyorum. Şanssız biri olarak işimi mümkün olduğunca sağlama almaya çalışırım. 2 ay önce Msi R9 390 Gaming almıştım. Çok sorunluydu. Araya bayram da girince iade konusunda da biraz sorun yaşamıştım.
    Herkesin I7'li, 1080li bilgisayarlar kullanması dileklerimle iyi geceler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.