Şimdi Ara

yeni aldıgım anfi pioneer vsx-420 tek haporlörden ses geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sa arkadaşlar bugun hataydan gelirken adanada media market den pioneer vsx-420-k aldım ellerinde 3 adet kalmış aldıgım ürün teşhir ürünü idi.
    620 tl ye aldım.eve getirdim açtım taktım çalışıyor problem yok ama sadece tek 1 adet haporlöre ses geliyor. diger hoparlöre yok denecek kadar az kulagımızı tam dibine dayadıgımızda zor denecek şekilde az ses geliyor.. yani anfide sadece 1 aparta ses dogru düzgün geliyor.. 2 hoparlör baglama yerine hangi hoparlörü baglarsamsa baglıyayım ses yok denecek kadar az geliyor.. acaba cihazda bi ayar mı yapmam lazım ne yapmam lazım acaba aldıgım ürün bozukmu ?? arızalımı?
    şimdiden yardımlarınızdan ötürü ALLAH RAZI OLSUN sagollun (F)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxipowers -- 25 Eylül 2011; 22:01:15 >



  • Öncelikle kullandığın kaynak stereo mu, giriş kablolarını doğru yerlere bağladınmı kontrol et herşey doğru halen ses gelmiyorsa kumanda üzerindeki ''ADV SURR'' tuşuna bas amfinin ekranında EXT.STEREO yazısı görünecek ve tüm kolonlardan aynı yükseklikte ses gelmesi lazım gelmiyorsa avr arızalı demektir...
  • Yahu aynı mesaj dün de yok muydu?

    Arkadaşım eğer doğru bağladıysan, o amfinin çıkışları yanıktır ve normaldir! Elektronik marketlerde teknik satış personeli olarak çalıştırdıkları elemanların bazıları öyle acemi ve ürünlere karşı o kadar acımasız davranıyor ki, akıl almıyor nasıl işe alındıklarını. Yahu hiç mi test etmez ya da izlemezsin elemanları. Güzelim cihazlar mundar oluyor. Hemen ekliyeyim, bu yazdıklarıma bazı müşteriler de dahil! Kolonun göbeğine parmak sokmak vb. gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.