Şimdi Ara

Yeni 508 vs C5 Aircross (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
3.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uza -00-

    F30 bu segmentin belkide en konforsuzu zaten. Daha doğrusu D segmenleri içinde BMW nini daha öncekileride diğer markalara göre daha konforsuzdu. Zaten hiçbirzamanda öyle bir iddiaları olmadı.

    He W204 Fasci ile AMG arasındada dağlar kadar fark var mesela.



    Konuya gelirsek aile için c5 mantıklı. 508 i çok beğendim ben şahsen BMW 4 mü 508 mi deseler fiyattan bağımsız 508 derim galiba.
    Yok daha neler. hocam bmw 4 diyorsunuz. 508 onun getir götürünü yapar. Kusra bakmayın cevaplamadan edemedim




  • 207m kullanıcısına yanıt
    C5 Aircross kalitesiz araç diyince aracın ana konusunda beni linç etmeye çalışan bir kaç Citroen fanı vardı bakalım seni de linç etcekler mi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 5 Kasım 2019; 9:6:30 >
  • Thermodynamiker kullanıcısına yanıt
    Arabanın iç görüntüsü benim için önemli şahsen. Yeni 3 kasa hariç önceki F30 olsun F32 olsun hep standart yenilikçi olmayan bir görüntüye sahip. He NBT dir şudur budur taktırınca bir tık düzelsede Pejodaki Piyano tuşlar falan benim daha hoşuma gitti şahsen.

    Tercih meselesi elbette.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ReaLGz

    C5 Aircross kalitesiz araç diyince aracın ana konusunda beni linç etmeye çalışan bir kaç Citroen fanı vardı bakalım seni de linç etcekler mi
    Aracın iç malzeme kalitesi, işçiliği kötü. İyi diyen otomobilden anlamıyordur. Sizide linç eden arkadaşda demek ki otomobilden anlamıyor.
  • C5 Aircross çok güzel ve şık bir araç
  • 508 harika bir araç. Evet basık falan ama o tasarım, o keyif için alınır.
  • 207m kullanıcısına yanıt
    Aman Citroen ana başlıklarında da böyle şeyler söyleme hocam Ne ajitasyon yaptılar görmen lazım. Hevesle beklenen araçlara böyle şeyler yazmaya hakkın yok da insanlar yıllarca çalışıp alıyor da sen git g*t kadar olan 1.16'nla oyna da off off görmen lazım nasıl atarlandılar

    Edit: Aracın güvenliğinin çok üst düzey olduğunu, süspansiyonda çığır açtığını vs de düşünüyorlar. Şimdi o yorumları hakaret içerdiğinden silinmeseydi arkadaşı etiketliycektim de nickini hatırlamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 5 Kasım 2019; 11:3:18 >




  • GT-LINE 3008 devam edin derim hocam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: AliOzerSK

    Bütçem 250.000 TL civarında.

    Herkese çok teşekkür ederim. Yorumlarınız hem beni, hemde daha sonradan okuyacak birçok insanı etkileyecek, bilgilendirecektir.

    508: Sportif bir fastback. Çok dikkat çekici, çok kaliteli ve çok yeni. Ama biraz basık olması ve cam tavanın arkasına uzanmaması kötü. Boyum 1.70 ve eşimin de 1.65 olduğu için bize gayet geniş gelecektir. Şu anki 308 bile bize arkası çok geniş geliyor :)

    DS7 veya 3008&5008 GT-Line ikinci el almaya çalışacağım. C5 Aircross iç mekan kalitesi ile biraz geride kaldı. Gönlüm 508'de ama bakalım hayırlısı
    İmkanın varsa elbete ds7 al.ne 5008 nede 3008 ds7 ile aynı katogaride araçlar değil.yalnız ds7 yi alacaksan olmazsa olmaz 2 donanım var.
    1.active led vısıon olarak adlandırılan sürüşe duyarlı hiç bir markada olmayan kristal şeklinde hareket eden farlar..
    2.active scan suspensıon olarak adlandırılan yolu devamlı tarayıp yol durumuna göre süspansiyonları ayarlayan ve harika bir konfor sunan süspansiyon sistemi.
    Bu ikisi olmazsa olmazların olsun.bence ds7'yi ds7 yapan bu iki özellik.diger donanımlarda tabiki iyi bunların yanına ne kadar opsiyon doldurulabilirse o kadar iyi olur.ama o zamanda fiyatlar uçuyor.




  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.