Şimdi Ara

Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
2.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri



    Yeni 2023 Honda CR-V uzun bir teaser sürecinin ardından nihayet yüzünü gösterdi. Daha önce paylaşılan görseller sayesinde iç ve dış tasarımı sürpriz olmayan modelin teknik kısmında hibrit teknolojisi büyük rol oynuyor.



    2023 Honda CR-V özellikleriyle neler sunuyor?



    Şimdilik ABD pazarı için detaylanan 2023 Honda CR-V'nin ön bölümünde ince LED aydınlatmalar ve büyük siyah panjur göze çarpıyor. Ayrıca yenilenen SUV'un selefine kıyasla daha uzun bir motor kaputuna sahip olduğunu görüyoruz. Profilden bakıldığında yeni tasarım jantları ve daha belirgin omuz çizgisiyle dikkat çeken 2023 CR-V'nin arkasında Volvo modellerine benzetilen stop grubu ilk göze çarpan detaylar arasında.



    2023 Honda CR-V, yeni neslinde öncekine kıyasla 10 mm kadar genişlemiş. Boyu da yaklaşık 69 mm kadar uzayan modelin aks mesafesinde de 40 mm'lik bir artış yaşanmış. Yapılan açıklamada, arkadaki yolcular için daha fazla bacak mesafesi (+15mm) sunulduğu ve bagaj hacminin de arttığı belirtiliyor. Buna ek olarak gövdenin eskiye göre %15 daha sert olduğu, süspansiyon ve direksiyon sisteminin de daha iyi tepki ve yol tutuş sağlayacak şekilde elden geçirildiği ifade ediliyor.



    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri



    Yenilenen SUV, ABD'de EX, EX-L, Sport ve Sport Touring donanım seviyeleriyle satılacak. İlk iki versiyonun ön bölümünde parlak siyah panjur ve krom şerit bulunuyor. Ayrıca 10 kollu tasarıma sahip 18 inç jantlar standart. En tepedeki Sport Touring versiyonunda da 19 inçlik 5 kollu jantlar kullanılmış. Ayrıca detaylara baktığımızda yeni CR-V'nin önünde MacPherson, arkasında ise multilink süspansiyona yer verildiğini görmekteyiz. 



    Yeni CR-V'nin iç mekanında ise Civic'i anımsatan bir tasarım söz konusu. Bu alanda 7 inç dijital gösterge paneli kullanılırken EX ve Sport'ta fiziksel düğmelere sahip 7 inç multimedya ekranıyle kombine edilmiş. EX-L ve Sport Touring versiyonlarında ise 9 inç multimedya ekranı, kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto ile 15W kablosuz cep telefonu şarjı donanımları mevcut. Ayrıca en üst versiyonda 12 hoparlörlü Bose premium ses sistemine yer verilmiş.



    Ayrıca Bkz.Appler Car'ın yeni tasarım detayları ortaya çıktı



    Güvenlik teknolojileri



    Güvenlik tarafında ise Honda Sensing paketi kapsamında yeni 90 derece geniş açılı kamera ve 120 derece milimetrik dalga radarı dahil pek çok özellik standart. Bunlar arasında trafik sıkışıklığı asistanı, trafik işareti tanıma, düşük hız fren kontrolü, adaptif hız sabitleyici, şeritte kalma asistanı ve kör nokta bilgisi gibi özellikler mevcut. Bunun yanı sıra yeni nesil ön hava yastıkları, diz hava yastıkları ve arka yolcu yan hava yastıkları da güvenliğe destek olan donanımlardan.



    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri



    Dört tekerlekten çekiş sistemi yenilenen ve yol koşullarına göre (yeni kar sürüş modu dahil) farklı modlar sunan 2023 Honda CR-V'de yokuş iniş kontrolü de karşımıza çıkıyor. Kaputun altında ise EX ve EX-L versiyonlarında 190 beygir güç ve 243 Nm tork üreten 1.5 litre turbo dört silindirli benzinli ünite tercih edilebiliyor. Söz konusu motor CVT şanzımanla kombine edilmiş.



    Üst versiyonlarda ise 2.0 litre Atkinson çevrimli dört silindirli motor ile iki elektrik motorunu bir araya getiren yeni hibrit sistem mevcut. Toplamda 204 beygir güç ve 335 Nm tork sunan bu sisteme sahip CR-V modelleri 1000 kilograma kadar çekme kapasitesi sunuyor.



    2023 Honda CR-V, Avrupa'da önümüzdeki yıl satışa sunulacak ve sadece hibrit motorla tercih edilebilecek. Konuyla ilgili gelişmeleri siz değerli okurlarımıza aktarmaya devam edeceğiz.







    Resim Galerisi

    Resimin Açıklaması
    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri
    Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri




    Kaynak:https://hondanews.com/en-US/honda-automobiles/releases/americas-favorite-suv-gets-even-better-all-new-honda-cr-v-gets-a-sophisticated-and-rugged-design-and-more-advanced-sporty-hybrid-system







  • 2 litre motor olan yumuşak hibrit gibi.

  • 1.2 milyondan başlar diyorum

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gercekten ic doseme rengi farkli olsa cok begenecegim. Bu kadar siyah siyah icim karariyor. Umarim farkli doseme secenekleri olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok jenerik duruyor ya. Uzaktan görsem bu honda'dır diye ayırt edemem ne önden ne arkadan

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O uzun kasaya minik sunroof olmamış. Devamında cam tavan olmalıydı. Fotoğraflarda bile içi karanlık çıkmış. Sanki alabileceğiz de! :)

  • Vites kolu evlere şenlik olmuş kaldı mı ya onlardan hala. Bir de otobüs gibi arabaya koydukları tavana bak. Açılır panoramik cam tavan olmalı. Genel olarak yenilikten uzak ve sıkıcı görünüyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koltuk başlıklarından, sunroofa küçük multimedya ekranına kadar iç ortam ne kadar demodeyse dıştan görünüm bir o kadar modern görünüyor. Japonlar bu sporu yapamıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İç tasarımın kötülüğü halis mi? Sportage ve Tucson'dan örnek alsın şu adamlar artık,2010 yılından kalma iç tasarımla kim o paraları verecek değişik.

  • Dış tasarım muhteşem olmuş fakat içi yine eski honda ama olsun Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri  Normal paralara satılsaydı alırdık ama nerde artık o günler... Yeni 2023 Honda CR-V tanıtıldı: İşte tasarımı ve özellikleri 

  • Hah şöyle yavaş yavaş avrupa arabalarının estetiğine bakıpta yapın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç heyecan yaratmadı. İçi civicle çok benzer olmuş, ruhu gitmiş. Dışı da çok özenilmemiş gibi. Mevcut kasa daha güzel bence. Daha iyi tasarım beklerdim hondadan.

  • ''2023 Honda CR-V, yeni neslinde öncekine kıyasla 10 mm kadar genişlemiş. Boyu da yaklaşık 69 mm kadar uzayan modelin aks mesafesinde de 40 mm'lik bir artış yaşanmış. Yapılan açıklamada, arkadaki yolcular için daha fazla bacak mesafesi (+15mm) sunulduğu ve bagaj hacminin de arttığı belirtiliyor.''


    Böyle bir cümle kurulmuş. Boyu uzamış onu anladık da eski uzunluğunu herkes bilmek zorunda mı bu aracın? Haber yaparken yazsanız güzel olmaz mıydı? Bu haberi siteye yüklerken hiç mi sorgulamadınız biz ne yazıyoruz diye?

  • Dış tasarım diğer Honda’lar gibi Avrupaileşmiş. Özellikle arkadan ve yandan harika, kaslı bir SUV olduğunu belli ediyor. İçi de fena değil ama 2022 yılından uzak duruyor.

    Ama iç ve dış tasarım olarak ben Honda’nın FC5’deki tasarım diline sabitlenmesini, ufak makyajlarla yoluna devam etmesini isterdim. Özellikle iç mekanda hem kullanışlı hemde estetik araçtı.

    Honda yani Japon saçmalıkları da kendini belli ediyor.
    -Koskoca SUV’a o küçücük sunroof nedir?
    -Yine o koskoca vites topuzunun orada ne işi var? Hadi estetik bir şey yapmadın bir iki tuş ata.
    -Donanımsal bir şey midir bilmiyorum ama araçta LPG’li yeni Civicler gibi yarı hayalet (dijital) ekran yer alıyor. Hangi sebeple tam hayalet ekran yok anlamayamadım.
    -Honda, müşterisini küçük oyuncaklarla şımartmayı bilmiyor. Şu araba olsun Civic olsun çok değil 3-5 renkli ambiyans aydınlatma koymak çok mu zor!



    TC gerçekleri dışında olsam yorumum bunlar olurdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Sonunda şu saçma vites yerini düzenleyebilmişler.

  • Kendi arabam da dahil (megane 4) komple siyah iç mekan renginden tiksiniyorum.
    Lineamın bej iç mekanını özlüyorum yeminle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ömrümde arka görünümü bu kadar çirkin araç görmedim.

  • İki milyondan giriş yapar biz de yaşasın yeni Türkiye

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu araca civicteki 1.5 eco motoru koysa fena satardı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun zaman sonra güzel bir Honda CR-V yaptılar sonunda

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.