Şimdi Ara

YDS Sonbahar 2013 Sorularından Hatırladıklarımız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • diagnosed with (http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_people_diagnosed_with_dyslexia)
    eager to (bir rekabet söz konusu ve kişiler/ülkeler pazardan bir an önce faydalanmak istiyor - yani hevesli ve açlar :D)
    known as
    backs up (Parapgraf sorusu - yapılan araştırmayı destekleyen bulgulardan söz ediyor)
    revealed / could have been foreseen (Fukushima faciası - NHK World TV izlemenin faydaları :)
    during / for (uyku ile ilgili bir soruydu sanırım)
    Estimate (istatistiksel veriler ve bir tahmin söz konusu)
    have mapped / painting (Beni düşündüren bir soruydu zaman uyumu Present olarak düşündüm ve bu şıkkı işaretledim)
    such as
    araştırmadan söz eden bir soru vardı orada carry out işaretledim
    Dialog soruları nispeten uzun gibi geldi.

    Sınav sırasında uzun süre korna çalan araçlar yüzünden konsantre olamadım. Bu soruna bir çözüm bulunması gerekiyor. Ayrıca, sürekli arı gibi vızıldayan florasan lambalar, suların kesik olması gibi bahaneleri !!!! de gelebilecek kötü sonuç için ileri sürebilirim.

    stimulate içeren boşluk doldurma sorusunda bana diğer seçenekler tanıdık geldi ve yerine oturtamadım ancak bu kelimenin hangi anlama geldiğini hatırlamadığım için bu seçeneği işaretledim.
    precisely
    in terms of işaretlemiş olabilirim
    zenginlerin işlediği suçlarla diğerlerini karşılaştıran soru için tamamen ayrı bir başlıkta incelenmesini düşündüğüm şıkkı işaretledim.
    Utterly olan soruda bu şıkkı işaretledim.
    Hatta a şıkkında competitively vardı, az daha onu completely diye görüp a işaretleyecektim belki de soruları karıştırıyorum.
    erkek ve kızlarla ilgili hastalık sorusu AHDH dı galiba, o soruda bir arkadaş erkeklerin kızlardan daha fazla hastalandığı sonucunu çıkarmış ama katılmıyorum
    Etkinlik planlama paragrafı kolay gibi görünse de, pridelı paragraph biraz sarstı ama umarım yıkmamıştır :D
    Globalization zaten sınavların olmazsa olmaz konusu olmaya adaydı ve beklediğim gibi geldi
    İlkbaharda da civilization gelirse şaşırmayacağım :D
    Kahveden bahseden ve is second to petrol denen soruda petrolün ticaret unsurları arasında lider konumda olduğunu ve onu kahvenin takip ettiğini belirten şıkkı işaretledim.
    before ve unless li bir soruda unless'i işaretledim ama yanlış olabileceğini düşünüyorum.







  • Arkdaşınız bahsettiği şık büyük ihtimalle doğru çünkü paragrafta diyordu ki Bu hastalığa erkeklerin yakalanma oranı % 80, bundanda bahsettiğiniz çıkarım yapılabilir. bence..
    Aşağı yukarı aynı şıkları işaretlemişiz. Paragraflar gerçekten kolaydı, fakat şıklar zordu. O iş başvurusndaki deneklere bir video gösteriliyordu. elmanın biri müşterri kaybından sonra sinirleniyor diğeri ise sakin. O paragrafla ilgili fikriniz nedir. Ben pek hatırlayamıyorum.
  • iş başvurusundaki videolarla ilgili soruda benim çıkardığım sonuç öfkelenen elemanların oturup ağlayanlara göre daha otoriter ve başarılı kişiler olduğu yönünde. Paragraf sorusu olduğu için hepsini birden hatırlamıyorum.

    Bu arada sınav giriş belgeleri toplandı mı sizin sınıfınızda?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 1 Eylül 2013; 14:20:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: greenflash

    iş başvurusundaki videolarla ilgili soruda benim çıkardığım sonuç öfkelenen elemanların oturup ağlayanlara göre daha otoriter ve başarılı kişiler olduğu yönünde. Paragraf sorusu olduğu için hepsini birden hatırlamıyorum.

    Bu arada sınav giriş belgeleri toplandı mı sizin sınıfınızda?

    Geçen çeviriler çok zordu bu sınavda orta şekerli idi. o Yeni zellandalı ineği kurban bayramında kesecem yeminle ,
    Evet toplandı. ilk kez şahit oldum.
  • Sınav giriş belgelerinin toplanması iyi aslında. Millet sınav stresinden unutuyor elindekini ayağındakini çöpe falan atıyor farkında olmadan. Üzerinde kimlik numaraları yazıyor o bakımdan iyi oldu toplanması

    Yine çalışmadan girdim şu sınava yatırdığım paraya mı yanayım, sabahın köründe kalktığıma yanayım, aç aç sınava girdiğime mi yanayım, o kadar yol için pederi rahatsız ettim ona mı yanayım. Hani çalışmış olsam üzüleceğim tek şey emeklerimin karşılığı olacak

    Tek kazancım sınav tecrübeme bir tane daha eklendi Bir tane de kazayla mazayla yapılabilecek sınav hazırlamazlar

    Sınav esnasında çok iğrenç bir an var, aslında saçı olan herkes bilir o an'ı. İnsan o sahneyi görünce içten içe etkileniyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djtiest_ -- 1 Eylül 2013; 14:55:11 >




  • Yeni Zellanda ineği sorusunun hiçbir şıkkının birebir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Belki de en çok vakit kaybettiğim soru oydu tüm sınavda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ST4LK3R

    Arkdaşınız bahsettiği şık büyük ihtimalle doğru çünkü paragrafta diyordu ki Bu hastalığa erkeklerin yakalanma oranı % 80, bundanda bahsettiğiniz çıkarım yapılabilir. bence..
    Aşağı yukarı aynı şıkları işaretlemişiz. Paragraflar gerçekten kolaydı, fakat şıklar zordu. O iş başvurusndaki deneklere bir video gösteriliyordu. elmanın biri müşterri kaybından sonra sinirleniyor diğeri ise sakin. O paragrafla ilgili fikriniz nedir. Ben pek hatırlayamıyorum.

    Paragrafta hiperaktiviteye yakalananların %80 'inin erkek olduğu yazıyor. Şıkta ise erkek çocuklarının %80'inin bu hastalığa yakalandığı yazıyor ki ikisi çok farklı şeyler. O şık değil yani cevabı




  • @clearsky sanırım doğru söylüyor. Ben de farklı bir şık işaretlemiştim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenflash -- 1 Eylül 2013; 15:16:06 >
  • Aynen senin durumdayım çalışmadan girdim, 1.30 saatte yapabildiğimi yaptım gerisini salladım, 40 dakka boş boş oturdum patlayacaktım sıkıntıdan

    ama bu gidişle sınavlar bağımlılık yapacak bende senede en az 1 ösym sınavına girmeden rahat etmiyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: clearsky

    Yeni Zellanda ineği sorusunun hiçbir şıkkının birebir karşılığı olmadığını düşünüyorum. Belki de en çok vakit kaybettiğim soru oydu tüm sınavda.


    Bende aynı fikirdeyim. Özellikle özne yerinde geçebilecek, "yeni zellanda da doğan bir ineğin doğal olarak yagsız süt ürettiğini bulan bilim adamları," gibi bir yapı şıklarda yoktu. (bunun gibi bişeydi )


    quote:

    Orijinalden alıntı: clearsky
    Paragrafta hiperaktiviteye yakalananların %80 'inin erkek olduğu yazıyor. Şıkta ise erkek çocuklarının %80'inin bu hastalığa yakalandığı yazıyor ki ikisi çok farklı şeyler. O şık değil yani cevabı

    so i missed the main point.


    Kelime sorularını hatırlayan var mı arkadaşlar?

    bende stimulate'i işaretledim. Tekiklemek. ingilizcenin bilmem ne olması tartışmaları tetiklemiştir. gidi bir şey yaptım ama doğru yanlış bir yorum yapamacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-73181344B -- 1 Eylül 2013; 16:08:33 >




  • sorular acayip saçmaydı, kelime hataları, devrik cümleler, noktalama işaretleri eksikliği hatsafadaydı. Bu arada diagnosed with demişsiniz ama diagnosed for da kullanılmaktadır. aslında ikisinede doğru denilebilir. ama ben hangisini işaretlediğimi bile unuttum petrollü soruda petrolün birinci kahvenin ikinci olarak onu izlediği şıkkı işaretledim yani d veya e olması lazım cevabın. Yeni zellanda daki inekleri kurbana getirtelim güzel et çıkar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azasio -- 1 Eylül 2013; 16:35:51 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.