Şimdi Ara

Yazın ZORETANIN kullanma hakkında (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
8.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BllCkr

    Bugün doktor verdi sivilceler için ama pek fazla güneşe çıkma zararlı olabilir dedi sadece ablam ise kalıcı izler birakabilecegini söylüyor eğer çok güneşte durursam.Şimdi ne yapmalıyım bu izler ilaç kullanımını bıraktıktan sonra geçicek izler mi yoksa kalıcı olur mu

    Ocak 24'te ROACCUTANE kullanmaya başladım. Aynı aile mensubu bu ilaçlar. Ablam da eskiden senin kullandığın ilacı kullanmıştı.
    5.ay için karaciğer kan tahliline gideceğim bakalım. 6 ay kullanacaksın dedi başlarken doktor ramazanda nasıl yapacağız onu düşünüyorum sahur-iftar sıkıntı olmaz herhalde. Başlangıçtan beri 20ML kullanıyorum günde iki kez.

    Güneş meselesine gelirsek evet o bir sıkıntı,
    doktor LA ROCHE-POSAY 50+ faktörlü bir krem verdi 50TL fiyatı ihtiyaç oldukça kullanıyorum.




  • ben kullandım hem de senin gibi yazın. çok kötü zamanlarım geçti yaklaşık 6 ay kullandım ama simdi gayet iyi geçirdi. çukur denilebilecek şeyler bile oldu zamanında yanagımda sana tavsiye sivilceleri sakın patlatma çukur oluyo. tabi sonra geçiyo yani bende şu anda göremiyorm geçmiştir heralde :) gayet iyi oldu bu arada güneş müneş demişsin bana güneşte kalma spor yapma dedi. ben güneş altında maç yaptım lisede mk. zararı oldumu bunu sonraları görecez :) ama kullanırken depar atamıyosun bunu kesin biliyorm. bırakınca deli dehşet koşmaya devam ettim. hadi selametle. bence kullanma geçer zaten
  • Bende zoretanin kullandım fakat kış mevsimiydi. Doktora de bir tane kaliteli bir nemlendirici , koruyucu krem versin. Zoretanin kullanırken insan psikolojik olarak da yorulur hele yazın daha çok yorabilir ama azami dikkat et şapkasız çıkma, güneşte kalma, nemlendiricileri koruyucuları aksatmadan sür ve sabret bir sorun kalmaz.

    Kış aylarında kullanman senin için daha iyi olurdu tabi ama korkmanı gerektirecek bir durum yok dikkat ettikten sonra.
  • merhaba yazın kullandıysan bir bilgi verir misin ilaca başlamayı düşünüyorum da
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.