Şimdi Ara

Yazılımcı için Lenovo Yoga3 Pro hakkında Yorum isterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aslında Lenovo Yoga3 pro sessiz olması katlanır kutlanır olması yanında artı özellikleri var elbet ama kafama takılanlar var
    Intel Core M-5Y71 (4M Cache, up to 2.90 GHz) bu işlemcinin i3 ayarında olduğu söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Çoklu pencerede çalışma yaparken üzülebilirsin deniyor. Yazılım işi ile uğraşan kişi için java (android studio), visual studio gibi ortamlarda ayrıca resim işleme gibi programlarda faal iken sistemde rahatlıkla çalışılabilir mi? Yoksa üzer mi?
    8 GB RAM ve 512GB SSD, paylaşımlı bir ekran kartı olan Intel® HD Graphics 5300 ile konfigure edilmiş bir sistem. Oyun meraklısı değilim.
    Medi*M*rkt ta inceledim ama sistem boş takır takır işliyor.

    Hiç bulaşma i5 - i7 ara, Core M'den uzak mı dur dersiniz?



  • Aynen en az i7 hatta cift cekirdek değil 4 çekirdekli ve 16 gb ramli birşey almalısın, bende arıyorum ama tam istediğim ve mat ekran full ips birşey bulamıyorum.

    i3 filan seni çok üzer...
  • Core M işlemcilerden uzak durmanız sizin için en iyisi olur. Bunun yanında yoga 3 pro ürününde fan var. Alan insanlar sesinden rahatsız olmuşlar. Gerçekten fansız istiyorsanız asus zenbook ux305 veya asus t300 chi modellerine bakabilirsiniz. Kişisel önerim asus zenbook pro ux501.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.