Şimdi Ara

Yazılıma başlama tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar yazılıma başlamak istiyorum ama nerden nasıl başlayacağımı bilmiyorum yazılım dilleri felan varmış hangisi daha kolaydır başlamak için tavsiyeleriniz felan varsa söylermisiniz



  • Üniv de bilgisayar müh giriş dersleri algoritma dersleri ile başlanır C / C++ eğitimi ile devam eder. Bazı üniv lerde öğretilen dil değişmektedir, Python C# dilleri de gösterilmektedir. Siz nereden başlamak isterseniz birini seçin. Fakat öncelikle algoritma nedir. Algoritma soruları ile başlamanızı tavsiye ederim. Bu arada bu konula ilgili bir sürü video yazı paylaşıldı. Bu temel sorunun cevabını veren bir çok kaynak bulabilirsiniz.
  • Merhaba, Youtube veya Udemy'den temel algoritma ve programlama dersini alarak başlangıç yapabilirsiniz. İleride bir programlama dilini seçmek ise tamamen hangi alana yönelmek istediğinize bağlı. Zira yazılım çok geniş bir yelpaze oyun programalama, android geliştirici, ios geliştirici, veri bilimi, yapay zeka, web programlama vs... Örneğin ben Android alanına yönelmek istedim bu alanda en çok kullanılan programlama dilleri Java ve Kotlin.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.