Şimdi Ara

Yazılım Problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknik Servis Birimine,
    Konu: Yazılım Problemleri,

    Geçen yıl, "Kızarkadaş 7.0" programından "Hanım 1.0" programına sistemimi upgrade ettim ve gördüm ki yeni program beklenmedik çocukça süreçler başlatarak çok fazla yer kapladı ve sistemimin kaynaklarının gereğinden fazlasını kullanmaya başladı. Bu olay ürünün broşüründe söylenmemişti.
    Hatta "Hanım 1.0" programı kendini bütün programlara install ediyor ve sistem kapanıp açılırken otomatik olarak çalışmaya başlıyor
    ve tüm sistem aktivitesini kontrol ediyor.

    "Kahvehane Gecesi 10.3" ve "Arkadaşlar Gecesi 2.5" ve "Cumartesi Futbolu 5.0" artık çalışmıyor, bu programlar çalıştığında sistem otomatik olarak çöküyor. "Hanım 1.0" programının arka planda çalışmasını istemiyorum, aksi takdirde diğer favori programlarımdanvazgeçmem gerekecek,
    Kızarkadaş 7.0 programına geri dönmeyi düşündüm ama Hanim 1.0 uninstall edilemiyor.

    Lütfen bana yardım edin.
    Teşekkürler...

    Sevgili Kullanıcı,

    Yaşadığınız problem bütün beylerin şikayet ettiği bir problem olmakla birlikte çok yaygın bir yanlış anlama dayanıyor.

    Pek çok kişi "Kızarkadaş 7.0" programından "Hanım 1.0" programına geçerken "Hanım 1.0" programının sadece bir oyun ve eğlence programı olduğunu düşünüyor.
    Oysa "Hanim 1.0" programı aslında bir İşletim Sistemi olup tüm uygulamaları üzerinde çalıştıracak şekilde tasarlanmıştır.
    Yani "Hanım 1.0" programından vazgeçip "Kızarkadaş 7.0'a dönmeniz pek mümkün olamayacaktır.

    Gizli uygulama programları, "Kızarkadaş 7.0" programının "Hanım 1.0" gibi çalışmasına neden olacağından pek bir şey kazanamayacaksınız.
    Bu işletim sistemini silmeniz, formatlamanız veya uninstall etmeniz mümkün değildir.

    "Kızarkadaş 7.0" programına geri dönüşünüz de pek mümkün görünmüyor çünkü sistem geri dönüş olacak şekilde tasarlanmamıştır.

    Bazı kişiler "Kızarkadaş 8.0" ve "Hanım 2.0" programlarını denemişler ama başlangıçtaki programlarının kat kat fazlası ile karşılaşmışlardır.
    Kullanma kılavuzundaki "Uyarılar-Çoçukolma Durumu" kısmını dikkatle okumanızı tavsiye ederim.
    "Hanım 1.0" programını muhafaza edip durumu idare etmeniz yararınıza olacaktır.

    "Hanım 1.0" programını hazır kullanıyorken "Genel Ortaklık Hataları" GOH'ler kısmını dikkatle incelemenizi tavsiye ederim.
    Bütün hatalar ve problemlerin sorumluluğu size aittir, nedeni her ne olursa olsun.

    Bu tür durumlarda "C:\OZUR DILERIM" komutunu kullanmanız en akılcı yöntem olacaktır. Ek olarak "C:\BIR DAHA TOVBE" komutunu da kullanabilirsiniz.
    ESC (kaçış) komutunu peş peşe kullanmanız bir süre sonra C:\OZUR DILERIM komutunu etkisiz hale getirebilir. O nedenle ESC (Kaçış) tuşuna fazla başvurmayınız.

    "Genel Ortaklık Hataları" GOH'lerin tümünün sorumluluğunu almanız durumunda sistem yumuşak bir şekilde çalışmasına devam edecek ve tüm komutlarınıza cevap vermeye başlayacaktır.

    "Hanım 1.0" çok büyük bir programdır ama bakımının sürekli tam olarak yapılması gerekmektedir. "Hanım 1.0" programının performansını artırmak için "Çiçekler 2.1" ve "Çikolatalar 5.0" programlarını ayrıca kurmanız ve sık sık çalıştırmanız yararlı olabilir.

    Asla ve asla "Mini Etekli Sekreter 6.9" programını install etmeye çalışmayınız. Bu program "Hanım 1.0" sisteminin desteklemediği bir program olup işletim sistemine geri dönüşü olmayan zararlar verebilir.

    İyi şanşlar,

    Teknik Destek.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.