Şimdi Ara

YAZILIM MÜHENDİSİNDEN ÖZEL DERS-ÖDEV-PROJE YARDIMI!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Öncelikle çok özel bir durum olmadıkça para ile sadece proje-ödev yapmıyorum. Konu anlatılarak projeyi birlikte yapmak- yardım etmek mümkün.

    Gelelim kısa özgeçmişime:

    İngilizce Yazılım Mühendisliği mezunuyum. Akademik referansım kuvvetlidir. Bir holding bünyesindeki Türkiye'nin en büyük yazılım firmalarından birinde çalışıyorum. Uzmanlık alanım Java'dır. Database konusunda da iyi bir bilgim var. Detaylar için ilgilenenlere özelden bilgi verilir. Burada fazla reklam yapmaya, şirketi okulu afiş etmeye gerek yok.

    .NET ve web tasarım ile ilgilenmiyorum. Lütfen bir internet cafe'ye gidiniz

    Konsept öğretiyorum, object-oriented programming temellerini, database tasarımını gösteriyorum. Temelini sağlamlaştırmak isteyenler ve bununla birlikte pratik, iş hayatında işe yarar şeyler öğrenmek isteyenler buyursun. Hazırcı, ezbere dayalı çalışmak isteyenler yandan geçsin.

    Okul derslerine takviye olur, projelere ve ödevlere yardım olur. Üniversite veya teknik lise öğrencileri faydalanabilir.

    Gelelim derslere:

    - Programlamaya giriş: Bu ders C veya C++ ile işlenir. Temel programlama bilgisi ve algoritma mantığı öğretilir.
    - Veri yapıları ve algoritmalar: Bu derste çoğu Türkçe kitaptaki gibi saçma sapan isimlendirmelerle öğrencinin kafası karıştırılmaz. İlk partide veri yapıları tanıtılır. İkinci partide algoritmalar analiz edilir, yazılır, çizilir. Ders C/C++/Java dillerinden herhangi biri ile işlenebilir.
    - Temel Java - Object Oriented Programming (öğrencinin durumuna ve dersin gidişatına göre ileri seviyeye de gidilebilir): Tüm konular güncel örnekler ile anlatılır, iş hayatında işe yarar bilgiler verilir. Dünyanın en iyi Java kitapları ve alanında çok iyi hocaların notları işlenir.
    - Yazılım tasarımı (Software Design/Architecture - Design Patterns): Temel tasarım kalıpları öğretilir, iş hayatından örnekler verilir. Framework'leri anlamada ve J2EE açısından nitelikli bilgiler paylaşılır. IBM'de 12 yıl çalışmış bir yazılım mimarı hocamızın notları işlenir. Ders C++ veya Java ile işlenebilir.
    - Veritabanı tasarımı ve programlama (Database Design and Programming): Oracle sertifikam vardır. Fakat bu ders MySQL ile STANFORD üniversitesinin notları ve ödevleri-sınavları ile işlenir. Daha sonra MS-SQL veya Oracle'a geçiş yapılır ve farkedeceksiniz ki temeli bildikten sonra hepsi birbirinin aynıdır.

    Gelelim ders prosedürü ve ücretlendirmeye:

    - Dersler İstanbul Ataşehir'de benim evimde verilir. Özel durumlarda öğrencinin evinde de verilebillir. Avrupa Yakası'na gidişte ekstra ücret alınır. Bence mantıksız orada da bir hoca bulabilirsiniz.
    - Dersler 2 saatten uzun süremez, fazlasını da zaten öğrenci dinlemez.
    - Ücretlendirme grup veya tek olmasına ve ders türüne göre saatlik 50 ile 150 arasında değişir. Detaylı bilgi için PM atınız.
    - İlk dersten memnun kalınması halinde ders bitiminde 1 aylık ücret peşin alınır. Özel durumlarda değişkenlik gösterebilir.
    - BU DERSLER SERTİFİKA SINAVLARINA HAZIRLIK TARZI DEĞİL, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE VE MERAKLI OLANLARA YÖNELİKTİR!

    Daha detaylı bilgiler (ders fiyat alma, iletişim bilgileri, grup dersleri vb.) için PM atınız.

    İyi forumlar.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.