Şimdi Ara

Yazıklar olsun!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
814
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ayıptır be ulan şu sizi destekleyen taraftara yaptığınız ayıptır be. Koca Gs nin düştüğü duruma bak. Tüh tüh.Ulan bu takım Real Madrid e tek kale maç oynadı be utanın utanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • ulan abartmayı ne seviyorsunuz yok reale tek kale oynamışta bilmem neymişte real ve gs nasıl kıyaslıyabiliyorsun ? gs fatih terim gittiğinden beri iyi oynadığı maç sayısı elimin parmaklarını geçmez belki.


    tek kale dediğin maç evet real 3 tane sallayıp evinde depte tatile gelip istediği zaman kasıp hemen gol attığı maçı diyorsundur bunlarla övünüyorsunuz hemen işte birde 17 sene önce alınan bir kupa o zaman futbol bile bu kadar gelişmemişken peh..


    şu köy takımına paftan 7 adam koysan 3 yeni oyuncu gs elerdi en kötü 2 yemezdi deplasmanda şaka gibi taraftar da stada gidenler tam kamil gs'nin eleyemiyeceğini futboldan anlıyan herkes ilk maç görmüştü paso hayal satıyorlar millette hele tudor daha müthiş takım görceksiniz diyor 1 ay sonra yere düştüm gülmekten futbolun basit oyun olmadığını şu maç her yönden göstermişler maliyet şu bu hikaye aga gs'deki oyuncuların çogu hikaye oynuyor adamlar alıyor yana pas atıyor 3 milyon alıyor ona onun için o para galiba şanslı.... anladınız




  • gladyo38 G kullanıcısına yanıt
    Yav he he, gece gece işine bak birader. Bir sürü de bişeyler yazmış.Roman yazaydın hey Allahım. Sanki benim çok umurumda Galatasaray filan. Blok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ulan FİFA'da Galatasaray'ın intikamını alayım dedim, elendiği takımı bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi high speed dirt -- 21 Temmuz 2017; 2:38:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • high speed dirt kullanıcısına yanıt
    hahahaha gece gece güldürdün ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.