Şimdi Ara

Yazıcılar İçin Driver Yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yazıcılar İçin Driver Yükleme
    Yazıcıların bilgisayarlarda çalışabilmesi için driverlerinin yazıcıların kullanılacağı bilgisayara yüklenmesi gerekiyor. Aksi durumda yazıcının çalışması ve işlerin tamamlanması mümkün olmuyor. Web sayfası yazıcı kullanıcılarının ihtiyaç duydukları yazıcı driverlerinin paylaşımını yapıyor. Böylece kişiler sahip oldukları yazıcıların driverlerini bilgisayarlarına indirip kurduktan sonra yazıcılardan çıktı alma gibi işlemleri gerçekleştirebiliyorlar.
    Windows Sürümlerine Göre Driver Yükleme
    Yazıcılarının çalışmasını sağlamak amacıyla web sayfasını kullanarak uygun driveri indirmek isteyen kişiler kullandıkları bilgisayarlarda bulunan işletim sistemi sürümlerine göre indirme işlemi yapabiliyorlar. Windows 32 bit sürümüne sahip olan bilgisayarlar için hazırlanan driverler Windows 64 bit sürümlerinde çalışmıyor. ,Bu sebeple kişiler kullandıkları sürüme ait olan linkleri kullanarak indirme işlemini gerçekleştirebiliyorlar. Bunun dışında yazıcı driverleri bilgisayarın kullandığı işletim sistemine de uygun olmayabiliyor. Bu durumda kişilerin farklı driver arayışına girmeleri gerekiyor.
    Web sayfasında bulunan yazıcı driverlerini bulan kişiler driver yükle seçeneği sayesinde driver kurulumuna bilgisayarlarına yapabiliyorlar. Web sayfasını kullanarak driver yüklemesi yapılabilecek yazıcı modelleri arasında ise şu modeller bulunuyor; Epson L365, Hp DeskJet 2130, Hp DeskJet Ink Advantage 2645, Canon MF Scan Utility, Canon Pixma 280 ve Brother HL 2130 modellerindeki yazıcılardır. https://www.driveryukle.com/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.