Şimdi Ara

Yavru sokak köpeğinin yardımlarınıza ihtiyacı var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba kurallara uygun mu bilmiyorum ama bu konuyu sizinlede paylaşmak istedim.
    2 gun once sokakta bir köpek buldum burnu ve gözü iltihaplanmıştı,yüzü şişti ve çenesi hafif kayıktı.Bende veterinere götürdüm kırık olabileceğini düşündü ve tomogrofi çektirdik.
    Burun kemikleri birçok yerinden kırılmış ve şuan sadece ağzından nefes alabiliyor.Burun kemikleri ince olduğu için mikro-titanyum(titanyum kısmını yanlış hatırlıyo olabilirim) ile kaynatılacakmış.Ameliyat oldukça pahalı
    bende öğrenciyim elimden geldiğince para toplamaya çalışıyorum çevremden.Ameliyat fiyatı 2100 lira.Şuan 600 lira civarı toplayabildim.Sizde yardım etmek isterseniz çok sevinirim.

    İzmirde yaşıyorum arkadaşlar.Veteriner kliniği olarak Pegasos'a götürdüm.
    Not:Aklınıza dolandırıcılık tarzı şeyler geliyorsa kesinlikle öyle biri değilim.Topladığım para 2100 lira olduğu zaman kimseden para almıycam.İsteyen olursa telefon numaramı verebilirim.
    Şimdiden herkese teşekkür ederim!
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/467941/a0ac064d-f135-4105-a9c0-7b4f5a9abe5a.jpg
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/467941/c976f02c-c864-4a6a-b315-3dc879b8aaaf.jpg

    Arkadaşlar indigogo da kampanya açtım: https://www.indiegogo.com/projects/this-puppy-needs-your-help



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sylar_brain -- 28 Kasım 2015; 0:55:36 >







  • Hocam İzmir belediyesinin veterinerlik hizmeti yok mu acaba?Araştırma imkanınız oldu mu?Ameliyat masrafı yüksekmiş.Oradan çözüm bulunamazsa sosyal medyadaki hayvan sayfalarıyla iletişime geçmeniz daha etkili olacaktır.Yaptığınız şey için teşekkürler.Mama almaktan sokaktakilere maddiyat iyi değil şuanda yardımcı olamıyorum kendi adıma ama umarım yardımsever insanlar çıkar karşınıza.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teufel

    Hocam İzmir belediyesinin veterinerlik hizmeti yok mu acaba?Araştırma imkanınız oldu mu?Ameliyat masrafı yüksekmiş.Oradan çözüm bulunamazsa sosyal medyadaki hayvan sayfalarıyla iletişime geçmeniz daha etkili olacaktır.Yaptığınız şey için teşekkürler.Mama almaktan sokaktakilere maddiyat iyi değil şuanda yardımcı olamıyorum kendi adıma ama umarım yardımsever insanlar çıkar karşınıza.

    İyi dilekleriniz için teşekkürler hocam.Götürdük fakat hiç ilgilenmediler birşeyi yok kendi kendine geçer diyip gönderdiler bizi hocam.Bende kendi köpeğimin veterinerine götürdüm.Paranın 1400 lirasını topladım çok şükür bugün ameliyat oldu şuan veterinerde yatıyor.
  • Allah razı olsun hocam yardımcı olanlardan.Umarım en kısa sürede iyileşir sağlığına kavuşur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.