Şimdi Ara

yavaşlık + usb + güç problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2.0 ghz celeron bir bilg. 256 ram, ama galiba paylaşımdan ötürü 224 gözüküyo (ekran kartıyla ilgili diye düşünüyorum) anakartın modelini bilmiyorum fakat, gerekirse öğrenmeye çalışırım (işyerinin bilgisayarı, donanımı ayrıntılı bilmiyorum) ,ha bide home edition xp+ sp2 kurulu, gelelim sorunlara:

    1) windows çok yavaş çalışıyor, her bişey açılışında çok bekletiyor, p3 733 üm var evde, belki bu bilg.den daha hızlı diyebilirim.. virüs, ad-aware taramaları, defrag fln yaptımda, bi işe yaramadı... format düşünüyorum, fakat bilg. de kurulu muhasebe programı var, tekrar kurmaları bi dünya para tabi... o programı kurtararaktan nasıl format atabilirim (yedek almak işe yararmı?) herhangi bi program kullanmalımıyım?

    2) usb portlarda bi sorun var, arasıra güç mü kesiliyo desem, bi anda durduk yere bağlı olan cihaz (adsl modem, microsoft klavye-mouse, yazıcı) bağlantısı kopabiliyor. bazen çıkarıp takmak yetiyor, bazen ise restart atmak işe yarıyor, bunun sebebi nedir? (power supplyla flnmı ilgili?) (usb'ler, anakartın üstündekiler, dışarıdan ek filan değil yani)

    3) akşam dükkanın sigortaları kapatılıyor, bilgisayara elektrik gitmiyor yani, sabahları saat-tarih sıfırlanıyor, pil bitmiş diye bi yorum getirdim, öylemidir? değiştirmekmi gerekir, yoksa power supplyla mı ilgilidir? yoksa bi pil taksak yeterlimidir?







  • ben bi up yaparaktan şansımı deneyeyim, belki yardım eden olur?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.