Şimdi Ara

Yatırımsız Trafficmonsoon ile günde en az 0.20 - 0.50 cent kazanma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar PTC (Paid to click) yani tıkladıkça kazandıran sitelerin en güvenilirlerinden belki de en güvenilir diyebileceğimiz site olan Traffic Monsoon ile günde nasıl 0.20 cent ile 0.50 cent arasında kazanc elde edeceğimizi anlatmaya çalışacağım .

    Site Admini Charles Scoville

    Adhitprofits sitesinin de sahibidir daha sonra Traficmonsoon ile yükselişe geçmiş ve kendini tanıtmış ve güvenirliğini kanıtlamıştır şimdilerde ise yeni sitesi Edentraffic ile gücüne güc katmıştır

    Site ödemelerini 1 saat içinde yapmaktadır şu aralar paypal ile para çekme yapılmadığı için sitenin scam olduğu düşünülmekte . Site scam olmadı ödemelerini tıkır tıkır yapıyor sadece paypal yerine payza ve solidtrustpay den ödemeler yapılıyor.

    Sitenin kendisinin kazanma mantığı aldığı reklamlar , bannerlar ve sattığı paketlerdir. 50 dolara aldığınız paket 55 gün sonunda toplam 55 dolar olarak size geri dönüyor aldığınız paket sayısı arttıkça kazancınız artabilir . 50 dolar yüksek bi para olduğu için edentraffic te paket sayısı arttı 2 dolar ve 5 dolar en düşük paketler.

    Yatırımsız günde 0.20 cent ile 0.50 cent arasında nasıl kazanırım

    fazla uzatmadan nasıl günde 0.50 cent e kadar kazanabileceğimizi anlatacağım . Reklam paketi alsakta almasakta günde 10 reklam izlememiz gerekmekte çünkü yarınki cash link leri görebilelim 0.01 0.02 değerlerindeki cash linkleri görmek için 10 reklam izlememiz şart tüm cash linklere tıkladıktan sonra 0.20 cent kazanmış olacağız 10 reklam izlediğimiz taktirde ve cash link reklamlarına tıkladığımız takdirde günlük 0.20 cent yatırım yapmadan garantimiz altında . Evet şimdi gelelim başlıkta dediğim 0.50 cent e kadar dediğim kısma. Site paket satımlarından veya reklam satımlarından aldığı gelirlerin bir kısmını 0.001 0.005 0.01 0.02 cent olarak dağıtmakta bu dağıtım günlük cash linklerden ayrı olup gün içinde belirli zamanlarda çıkabilmektedir bu reklamları yakalayarak günlük kazancımızı 0.50 cente çıkarabiliriz . Anlattığım şeyde mantıksız bi taraf yok yapmamız gereken günlük cash link reklamlarımıza tıklayıp günlük hakkımız olan 0.20 cent i kazanmak daha sonra günlük reklamlara tıklayarak kazanmak . Ama şimdiden söyleyeyim cash linklerden ayrı olan reklamlar belirli sayılarda veriliyor atıyorum 1000 kişinin tıklamasıyla kısıtlı 0.01 değerinde günlük paylaşım reklamı çıktı siz 1001 inci tıklayansınız işte 'sorry ad expired' yazısı karşınıza çıktı bu yüzden 0.01 cent değerini kazanamayacaksınız baştan uyarayım sonra neden bunları kazanamıyorum diye sormayın .

    Siteden her sitede olduğu gibi bir diğer kazanc yöntemi ise referanslarınızdır .

    Trafficmonsoon size referanslarınızın paket alımlarının %10 unu verir
    Cash link tıklamalarının ise %100 ünü verir referanslarınız sayesinde kazancınız dahada artar

    Trafficmonsoon da minimum ilk ödeme 2$ sonraki 3 4 5 6 7 8 9 10 dolara kadar 1 er 1 er artıyor

    10 dolardan sonra artış olmuyor

    para çekmek için üye olurken belirlediğiniz transaction pin kodunu para çekerken yazmanız gerekir

    refli link
    https://trafficmonsoon.com/?ref=hate_mic

    refsiz link
    https://trafficmonsoon.com/

    refimden üye olanlara sonuna kadar yardımcı olacağımı şimdiden söylemek isterim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.