Şimdi Ara

Yatay geçiş hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu sene Dokuz Eylül Üniversitesinde 170 Bin sıralaması bulunan bir bölüme giricem. Kendi sıralamam yaklaşık 130 bin cıvarında.
    Hazırlık sınıfı okuyup,1 yıl da ortalama kasıp yatay geçiş yapmayı düşünüyorum.Bu ortalamayla yatay geçiş olayı nasıl oluyor? Mesela 30 Bin Sıralamaya sahip DEU Bilgisayar Mühendisliğine geçme imkanım var mıdır ortalamayı yüksek tutarsam. Yoksa ortalamayla geçişte bile puan,sıralama vb. tutması gerekiyor mu?



  • kurumlararası ortalama ile yatay geçişte istediğiniz bölüme başvurabilirsiniz fakat her üniversitenin kendine ait bir puan formülü var ortalamanızın yanında yerleştirme sonucunuzun bir kısmını ya da atıyorum matematik dersinizden aldığınız notlarıda hesaba katabiliyorlar. Büyük ihtimal deü bilgisayara geçme şansınız vardır ama kurumiçi yatay geçiş olayına hakim değilim okulunuzun sitesinden araştırmanızı öneririm.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kimanuel

    kurumlararası ortalama ile yatay geçişte istediğiniz bölüme başvurabilirsiniz fakat her üniversitenin kendine ait bir puan formülü var ortalamanızın yanında yerleştirme sonucunuzun bir kısmını ya da atıyorum matematik dersinizden aldığınız notlarıda hesaba katabiliyorlar. Büyük ihtimal deü bilgisayara geçme şansınız vardır ama kurumiçi yatay geçiş olayına hakim değilim okulunuzun sitesinden araştırmanızı öneririm.
    Bu yıl yks tercih yaptım ama pişmanım biraz merkezi yatay geçiş yapabilir miyim hemen?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ivo I kullanıcısına yanıt
    yapabilirsin ama sene sonunda malesef

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.