Şimdi Ara

YATAY GEÇİŞ fikir verebilir misiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhabalar ben anadolunun küçük bir köyünde tıp okuyorum dönem sonu bilgisayar mühendisliğine geçicem, şöyle ki ben hep ankarada okumak istiyordum, istanbulda öğrencilik hayatı istemiyorum, puanım hacettepe bilgisayardan 5 puan eksik, ilk sene ankara bilgisayara gidip ortalamayla hacettepeye yatay geçiş yapmak ne kadar mantıklı olur,çok mu zor olur, hem hacettepe %80 ösym puanına bakıyormuş puanım da hayli yakın, yoksa direkt ytü bilgisayara gidip ordan mı devam etmeliyim? Ytüye gidersem ankaraya gelemem bir daha.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Sıralaman kaç hemşerim hangi sene yerleştin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam nasıl oluru, şunu bunu bize sorulacak mevzu değil. ama yüksek ihtimal ankara üniversitesini senin gibi yazan en az bi 10 kişi daha vardır (100 kişi içinde) bence çok spesifik planlar yapmak doğru değil. yatay geçişle zaten alsa alsa 2-3 kişi alıyor bu okullar. yani buradan biri sana ne diyebilir ki? denemek senin elinde ama bence riskli bir yol ve ankara üniversitesinde mutlu olmayacağını düşünüyorsan ben olsam almazdım bu riski veya ankara üniye alışamayınca tıp okumaya geri dönmenin tek yolum olduğunun farkında olurdum.



    bu arada ben olsam direkt ytü bilgisayar gidip oradan devam ederdim. hacettepe ile ytü arasından marka ve diğer açılardan bariz bir fark olduğunu düşünmüyorum. hatta istanbul faktörü ytü konusunda daha bi etkili bile olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EistroY661 -- 14 Ocak 2024; 20:34:52 >
  • tıp yatay geçiş, ankara bilgisayar

    ankara bilgisayar ortalama ile yatay geçiş hacettepe ?


    Ya ytü geç, ya da Ankara geçip oradan devam et.

  • kaçıncı sınıfsın tıpta

  • Ytü bilgisayar. Makine eem vs olsa savunma sanayi gibi yerlere girmek istesen ankarayi anlarim da ytü varken gereksiz olmuş.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.