Şimdi Ara

Yatay Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Yatay Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam


    YATAY BİSİKLET

    Hayatımızın değişik evrelerinde, farklı sebeplerden sağlıklı yaşam için gerekli bazı metodlar deneriz. Bunların başında da spor aletlerini kullanmak gelir.Çünkü sınırlı imkanlarla yine de sağlıklı yaşamak ve bazı noktalarda desteğe ihtiyacımız olduğunda gerek duyarız bu aletlere.Fazla kilolardan kurtulmak veya kendimizi sürekli dinç ve kuvvetli hissetmek adına kısa sürede elde edeceğimiz sonuç itibariyle spor aletlerini kullanmak faydalı olur. Fakat her yaşa ve her kiloya uygun belli bir teknik olmadığı gibi her yaştaki ve her kilodaki kişinin de aynı sporu yapması mümkün değildir. Bisiklet sürmek hepimize çok eğlenceli gelse de bazı insanlar için çok zor bir uğraş olsa gerek ve hatta bazen eziyet. Bu eziyeti eğlenceli hale getirmekte mümkün elbet ,özellikle kilolu insanlar için kondisyon bisikleti dediğimiz ve yatay bisiklet olarak adlandırdığımız spor aletleri son derece kullanışlı olmakta ve rahat bir spor yapma olanağı vermekte.Sadece kilolu insanlar için de değil bisiklet kullanmayı seven ve sürerken bel ağrılarından şikayet eden insanlar için de ideal.Hatta
    yatay bisiklet kullanırken bacak kaslarının yanı sıra karın kasları da çalışmakta ve kas gelişimine ciddi katkı sağlamaktadır.

    Yatay bisikletler sayesinde sağlıklı bir yaşama sizde kavuşabilirsiniz.Yatay bisikletleri en çok tercih eden kişiler ise bayan kullanıcılardır.Bunun nedeni yatay bisikletlerin kalça ve basen bölgelerindeki fazlalıklardan kurtulmanızı ve sıkılaşmasını sağlamaktadır.Bu etmende bayan kullanıcıların oldukça ilgisini çekmektedir.

    Yatay bisiklet alırken voit markasını tercih etmenizi öneririz.Voitin yeni çıkarmış olduğu Harvard yatay bisikleti hem şıkalığıyla hem de performansıyla kulalnıların büyük ilgisini çekmektedir.Voit yatay bisiklet hakkında ayrıntılı bilgiyi alttaki linkten inceleyebilirsiniz.

    http://voitfirsatlari.blogspot.com/2012/10/voit-harvard-ii-yatay-kondisyon.html







  • İçerik olarak son derece doyurucu bir yazı olmuş. Teknoloji insanları atıl hale getirdiği için bir yandan hareket etme alanımız azalıyor. Sanayi döneminden önce insanlar eylemlerinin büyük kısmını fiziksel güç kullanarak yaptıklarından dolayı sürekli hareket halinde olmaları gerekiyordu. Bir yerden bir yere gitme, elbise yıkama, tarlada çalışmak, savaşmak gibi aktivitelerin sıkça yapıldığı dönemlerde insanlar fazlası ile kalori harcamakta idiler. Sanayi devriminden bu güne işleyen süreç her geçen gün insanları n hareket alanlarını azalttıkça azalttı. Buna karşı koyacak halimiz tabiiki yok. Mızrakla avlanacak halimiz yok . Ya da başka bir ile atla gidecek halimiz de yok. Bu gerçekliği kabul etmek ve çözüm aramak gerek. İşte yine burada suçlu olarak gördüğümüz teknoloji imdada yetişiyor. Teknoloji hayatımıza girince , kol gücüne ihtiyaç azalınca kalorileri maalesef depolar olduık. Ama yine teknoloji yardıma yetişiyor ve bu tür çözümler ile karşmıza çıkıyor. Kaliteli olduğu sürece kondisyon cihazlarından yararlanmak gerektiğini düşünü,yorum. Bazı yazılar okuyorum. Koşu bantlarının doğal olmadığı, faydasının olmayacağı şeklinde. Kesinlikle katılmadığımı söylemeliyim. Zira bu konuda bilimsel anlamda somut hiç bir veri yok .
    Bu arada spor yaparken dikkat edilmesi gerekenler ile ilgili güzel bir makaleyi yeri gelmişken yayınlamak istiyorum. Hem spor yapmadan önce dikkat etmemiz gereken konular hem de spor yaparken dikkat etmemiz gereken konular var.
    Zira dikkat edilmediği taktirde faydadan çok zarar göreceğimiz bir gerçektir.

    http://hidrojenenerji.blogspot.com/2012/12/spor-yaparken-dikkat-edilmesi-gerekenler.html




  • Arkadaşlar yatay kondüsyon bisikletlerine bakıyorum annem için, bel rahatsızlığından dolayı koltuğunun rahat olması önemli. Fiyat olarakhttp://www.hizlial.com/fox-fitness-165r-yatay-kondisyon-bisikleti/19.002.5991.0004 bu modeli uygun buldum acaba bilgisi olan var mı ? diğer modellerin yaklaşık yarı fiyatı sonradan pişman olurmuyum keşke az daha verip voit vs. alsaydım diye ? Fox fitness diye bir marka yok aslında , finspor bir yere fason ürettirip bu markayı basıyor sanırım.

     Yatay Bisiklet ve Sağlıklı Yaşam



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Escapetolife -- 1 Aralık 2013; 15:28:39 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.