Şimdi Ara

yaşanmaz bu şehirde arabanın haline bak (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
11.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
58 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bunu yapanın inşallah çolugundan çocugundan çıkar. Yapan büyük ihtimal çekemeyen bir komşu, eş, dost falan. Sanmıyorumki yoldan geçen rasgele birinin aracı boydan boya çizsin.
  • Şaşırıyorum sizin gibilerine binlerce yüzbinlik arabaları sokağa park ediyorsunuz. Otoparka koymanız lazım. Nasıl emanet ediyonuz sokaklara

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın markası ne hocam?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç unutmam Diyarbakır’da sıfır aldığım mazda 3’ü iki sene şırnak cizre beytüşşebapta kullandım tek çiziği olmadı. Afyona geldim evimin yanına park ettim iki gün sonra arabayı boydan boya çizilmiş halde buldum sabah. Kameralardan bulduk çingeneleri birkaç gün sonra denk geldik yakaladık bir güzel dövdük. Bunları karakola falan götürsen şikayetçi de olsan nafile dayaktan anlıyorlar...

    Çizikler Allahtan derin değildi arabanın rengi dolayısıyla da belli olmuyordu incelemeden...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulun o ara sokaklarında her zaman gördüğüm arabalara acıyorum abi
    yanlış anlaşılmasın, servetinizi o daracık sokaklarda bırakıyorsunuz ve çizilince de isyan
    istanbul bir çöptür ve içindekiler de buna bu şekilde olmaya mecburlar
  • Amin dedim gitti. Allah korkusu olan biri olsa yapamazdı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pazartesi arabayi sitenin otoparkina biraktim.Sabah bir baktim cizik var sol camurlukta 2 paralel cizik.Çiziklerin biri derin boya kalkmis.Kamera kayitlarini aldim.Baktim bir cocuk bisikletle gecemeyecegj yerden zorlayarak geciyor.ilk gecemiyor geri alip bir daha zorluyor 2 defa ciziyor. olay gece simdi cocugu bulup babasinin yanina gidecem bakalim yarin ne olacak.Duyarsizlik heryerde cocugundan buyugune farketmiyor.toplum bilinci yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok üzüldüm kardeşim geçmiş olsun..

    şöyleki ülkedeki adalet sistemi kazanılan seçimi iptal edebilen seviyede..

    ve monarşik yapıda araba çizilmeye ceza vs kaale bile alınmayacak statüde..

    23 hariran en azından bazı şeylerin başlaması için bir fırsat.
  • choyrn kullanıcısına yanıt
    honda civic kardeşim. öyle serseliğimiz falanda yoktur. kimseyle alıp veremediğimde yok. gaziosmanpaşayı bilen bilir sokakları çok dardır. 2 araç yanyana geçmez.park yeri bulmak imkansız gibi birşeydir akşam saatleri. otopark olsa otoparka bırakacam en yakın otopark 2 km ötede. büyğk ihitmal arabayı o hale getiren orda oturan arabası olan birisi. yer bulamıyanca hımcımı benim aracdan aldı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Şunu yapan usta bulun yaptırın. Aracınızın renginde ayarı tutturmak zor olur ama bu hâlinden iyi görüneceği kesin. Daha once yaptıysanız, pasta cila, polisajla ilginiz varsa kendiniz de yaparsınız, yoksa sakin bulaşmayın. Bir de Umraniye'de Tokyo Garage Salih var, adam cok yogun, fiyatlar yuksek ama bu iste onun ustune yok. Detailing forumlarda gezenler bilir. Önerebileceğim bi başkası da Dynamic Dent Repair Küçükyalı-Arif Baskavak. Araciniz Honda gibi gorunuyor, boya ve saci incedir, bu rengi tutturmak da zordur. Fabrikadan cikmis gibi olmaz, cogu usta da yanasmaz pek yapmaya. Ama bu halinden iyi olacagi kesin. Bi onceki aracim Honda'ydi, bu ciziklerle ben de ugrastim ordan biliyorum.

    https://youtu.be/TrWSXsip-dQ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    inan hocam arabanın kredisi bitmedi daha. büyük yük. birde böyle olaylar yaşayınca insan kafayı yiyor. aracı sokağa bırakmak benimde hoşuma gitmiyor. mecbur bırakıyoruz sokağa,allaha emanet duruyor sokakda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugun arabami yikattim.yikamaci bi bakti on kaputa yazi yazmislar ( allahtan seffaf kaput filmi var )
    dedi abi bizim buralarda yapmazlar nerede oldu bu.dedim bagcilara gittim baldizin dogumgunune orada olmustur kesin.

    eleman abi o zaman arabayi saglam bulduguna sukret dedi..

    isin ozu bu..gop,bagcilar vb semtlerde yolda araba birakmak artik iyi cesaret istiyor..
  • Benim araç, aldığımda bol çizik ve göçüklüydü. Ne zaman sıfır araç almaya niyetlensem bu durum aklıma gelir, aracımı kullanmaya devam derim.

    Hatta bazen komple boyayı astarı sökmeyi düşünüyorum. Saf teneke. Eskiden boya mı vardı? Satarsam gerçek manada "boyasız" diye belirtirim. :))
  • Aynı durumu yaşayan birisi olarak hissettiklerinizi çok iyi anlıyorum. Geçmiş olsun...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok geçmiş olsun hocam yaptırım maliyeti artı değer kaybı baya zararınız var
    Kamera kaydı varmı inceleyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ömer1244

    Pazartesi arabayi sitenin otoparkina biraktim.Sabah bir baktim cizik var sol camurlukta 2 paralel cizik.Çiziklerin biri derin boya kalkmis.Kamera kayitlarini aldim.Baktim bir cocuk bisikletle gecemeyecegj yerden zorlayarak geciyor.ilk gecemiyor geri alip bir daha zorluyor 2 defa ciziyor. olay gece simdi cocugu bulup babasinin yanina gidecem bakalim yarin ne olacak.Duyarsizlik heryerde cocugundan buyugune farketmiyor.toplum bilinci yok.
    En büyük sıkıntılardan biri de bu. Dışarda zaten her türlü çizilir de, vurulur da ama site içinde çocuklara ne diyeceksin. Bizim sitenin otoparkına yönetim öyle bir çizgi çizdirmiş ki arabanın kapısını açma şansın yok çizgilere göre parkedince. 40 dairelik binaya o kadarcık park alanı koyunca böyle olmuş. Her inen binen akrobatik hareketler yapmak zorunda arabadan inmek için. Ben zaten herkesi indirip öyle park ediyorum. Çoğunun umrunda bile değil. Aç kapıyı, nasılsa yandaki arabaya çarpınca duruyor.

    Bir de çocuklar arı gibi arabaların etrafında oynuyorlar. Onlara da yazık ama bisikletlisi, top oynayanı vs. hepsi aynı alanda. küçük çocuklar da çok 3-5 yaşlarında olanlar. Ellerinde taşla arabaya yazı yazmaya çalışan mı dersin, arabaya şut çeken mi ararsın, aynen sizin durumdaki gibi bisikletle yarışan, oynayanların hepsinin tek derdi o arabaların arasından geçmek. arabanın zaten bir günü bile çiziksiz geçirmesi mucize.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • araç içi kamerayı koyacaksın, eğer başına böyle bişey gelirse yapanı bulacaksın, ustura ile sende onun vücuduna aynı şeyi yapacaksın ömür boyu seni hatırlasın

    herkes kendi adaletini sağlayacaksa bla bla zırvalayacaklar hiç alıntılamasın bile
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.