Şimdi Ara

Yasaklar 15 Mart'ta Kalkması Planlanıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
1.074
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • bu yasaklaroın devam etmesi gerekir diyenlerin ya tuzu kurudur ya da asosyallerdir, başka açıklaması yok. lan yeter bıktık yasaklardan, bir halt olduğu da yok. maske yasağı kalsın, diğer yasaklar kalksın. yasaklar devam etsin diyenler sadece beden sağlığını düşünüyor, halbuki ruh sağlığı çok daha önemli. binler ölüyor ama milyonlar psikolojik rahatsızlık yaşıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: milyarderdahi

    bu yasaklaroın devam etmesi gerekir diyenlerin ya tuzu kurudur ya da asosyallerdir, başka açıklaması yok. lan yeter bıktık yasaklardan, bir halt olduğu da yok. maske yasağı kalsın, diğer yasaklar kalksın. yasaklar devam etsin diyenler sadece beden sağlığını düşünüyor, halbuki ruh sağlığı çok daha önemli. binler ölüyor ama milyonlar psikolojik rahatsızlık yaşıyor.

    psikolojin hala bozulmadımı hocam

  • milyarderdahi M kullanıcısına yanıt
    Alman tıp doktoru Ryke Hamer, hastalıkların bir kısmının psikolojik şoklardan kaynaklandığını belirtiyor ve bu temel üzerinden hastalıkları tedavi yöntemleri geliştirmiş ancak ruh ve bedeni ayıran modern tıp camiası, bu yöntemlerin modern tıpta yeri olmadığı ve Hamer'ın bu yöntemlerle doktorluk yapmasının yasaklanmasını istemiş, bu konuda diger tıp doktorları tarafından Hamer'e mahkemeler açılmış ve Hamer 1,5 yıl hapis cezası dahi almış.

    Ruh ve Beden. Modern Tıp 'a göre bu iki şey birbirinden ayrı.

    Bir de herşeyi bilim ile iliştirme olayı var. Örneğin ben (bu Corona yaygarası kopmadan 1-2 yıl önce) çiğ inek ve manda sütü müthis saglıklı, lezzetli ve mutlu edici demiştim, bir cok kişi "bilime aykırı" deyip karşı cıkmıştı. sağlığımı düzelten, lezzetli, doyurucu şey bilime aykırı . Orada bilim dedikleri şey "alışkanlıklar, inanışlar, uygulamalar" kimse çig süt içmiyor, çig sütün içinde virüs bakteri olduğuna inanıyor, o yüzden çig süt aykırı. çig süt olayını Internette yazınca "toplum sağlığını tehlikeye atmak" ile dahi suçlandım. Bunlarn hepsi corona öncesi oluyor. Perşembenin gelişi.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt
    şu anda insanların psikolojilerinin yerinde olması zor.sevdiğim bir akrabam lokantacı. corona öncesi zaten durumu zordu, ancak ev geçindiriyordu, şimdi bu yasaklar ile kimbilir ne haldedir. Görüşemiyorum cunku telefonlar, whatsapp, skype, hepsi kaydediliyor, rahat konuşamıyorsun. Görüşemiyorsun, h.sonları ve gece 9 dan sonra yasak. ancak mesai saatleri içnde görüşmem gerekir o da işlerimi aksatır.

    lokantacılık cok temel bir sektör. sadece ekonomi açısından degil, sağlık ve sosyal açıdan da cok temel bir sektör. lokantaya sadece yemek yemeye değil, biraz eğlenme sosyal sohbetler etme amaçlı gidiyoruz.

    ya bir de. gece kulupleri, meyhaneler ile lokantalara aynı kuralı uygulama sorunsalı var. geceleyin 10 kişi büyük masada alem yaptığı meyhane ile gündüz benim bir porsiyon döner yediğim lokanta aynı kefede! Saçmalık cok büyük olunca, farkedilemiyor ancak cok büyük saçmalık var. Kelimeler kifayetsiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fero01

    Mesela surekli mutasyon olacak ya istermisin 10-15 yil devam etsin...

    Oytunluk yapmanin alemi yok...Suan icin mutasyon olsa da asilarin hala etkili oldugu soyleniyor.

  • Dodge kullanıcısına yanıt

      

  • Virüsün mutasyona uğrayıp daha da bulaşıcı hale gelmesi nedeniyle yasakların kalkması Mayıs ayına sarkar.
  • Bakan Koca, böyle bir şeyin olamayacağını söyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Progame007

    Bakan Koca, böyle bir şeyin olamayacağını söyledi.

    hahahaaahhah öyle mi demiş Koca 1 martta kalkmıştı hatırlarsan ahahahha

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.