Şimdi Ara

Yarışmaya Var mısın? Monster ve Donanım Haber editörlerini arıyor! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
7
Favori
15.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _bluescream_

    Yarışma hayatımı özetlersem;

    Hatırlıyamadım bir yarışmada isimin yanlış yazılmasından dolayı ödülü alamadım (baya eski)
    Nasa Human Advanture'e 4 kişilik bilet kazandım, aynı gün türkiyenin başka yerine uçağım vardı
    Geo Dergisinden 1 aylık full müze kart kazandım, zarf geldi kart yoktu içinde
    Asus Budostlukhiçbitmesin de 1 ci oldum, bana söylemedikleri bir kuraldan, ve bana onayı vermelerine rağmen üzerine açık ara birinci olmaam rağmen bana ödülü vermediler.



    yani özetlersem, umrumda olmaz, asus bilgisayarımı ateşlede olduğu gibi yarışmatı troller geçerim



    Bedevi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Monster marka dizüstü bilgisayarımız yok.

    Çevremizde kullananda yok ki olsada adama kalkıp '' ya test edicem yarışma var bana 1 haftalık verebilirmisin ?'' desek vermeyebilir.

    İstanbulda değilim,yarışmaya katılamıyoruz hadi diyelim ki istanbuldayım,ofislerine gittim tamam,cihazı 30 dk 1 saat kurcaladım notlarımı aldım resimleri çektim,eve geldim yazıyorum nasıl objektif bir inceleme olabilir ki ? atıyorum monster marka bilgisayarı olan birisi zaten daha kapsamlı inceleyecektir buda ayrıcalık demek,istanbulda olsakta bu iş olmaz yani ben açıkçası incelerken;

    -Kutu içeriğine Türkçe kullanım klavuzu anlaşılır bir türkçeyle mi yazılmış yoksa google translate vari mi ? dökümantasyonlara,yanında veriliyorsa ek aparat veya aksesuarlarına.
    -Cihazın iç yapısına donanım yerleşimine buna bağlı olarak plastik kalitesine donanımını modellere göre bellek hdd ssd vs. upgrade olanağına(tek kapak mı ? vede kolayca açılıyor mu birsürü vida mı gerektiriyor) vb.
    -Cihazın boyutu ağırlık,adaptörünün boyutu ağırlığı,adaptörün full yükte sıcaklığı boşta yada basit işlemlerde vs.
    -Touchpad kalitesine dokunma hassasiyetine,büyüklüğüne tuşlarının kalitesine basım hissine vs.her basışta çaturt çuturt mu ediyor yoksa tık tık mı ediyor vb.
    -İş bilgisayarı değilse güncel çoğu oyun testleri vs.
    -İşlemci bellek gpu hdd varsa kapsamlı ssd testleri vs.
    -Ekranının farklı açılardaki görüntüsüne gün ışığında evde kapalı ortamdaki vs.
    -Menteşelerine cihazın kapağını kapatıp açarken 2 elle zorlamı ayırıyorum,yoksa tek elle açsamda altıda birlikte kalkıyor mu ? klavyesinde yazı yazarken ekranı sallanıyor mu ?
    -Kapağını kapatıp açarken kasada bir esneme oluyor mu ? sağ veya sol köşeden kapağı kapatınca kapağının esneme payı ne durumda ?
    -Isı dağılımına klavyenin bana sağladığı rahatlık tuş geri bildirimine sesine vs. vs.
    -Cihazın kullanımda oluşan boşta veya yükteki ısılarına kasasında bu ısılar bölge bölge ne durumda nasıl yansıyor bana fanın boşta yükte yada ofis kullanımındaki db değerindeki ses seviyesine
    -Pilin performansına modele bağlı olarak internette wifi açık full yada yarım ekran parlaklığındaki pilin dayanma süresine,adaptörü pili nekadar sürede tam şarj ettiğine vs.
    -Cihazın hoparlör sesi ne durumda bass tiz mid sesler ne alemde ? usb girişleri hdmi bunlar nası aralıkta 1 tane tombul usb bellek takıyorsam yandaki slotları işgal edecek mi ? yada bunların boşluk payı ne durumda ?

    Belirttiğim detaylara monster istanbuldaki merkezide nasıl bakayım ? yukarıda saydığım vede aklıma gelmeyen detaylara herşeyine değinip detaylı resimli hatta karşılaştırmalı inceleme yayınlayabilirim ama eeee cihaz yok,yarışmadan kasıt buysa katılamamak daha iyidir,elinde olan varsada BAŞARILAR(!) dilerim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OrcunFix -- 6 Mayıs 2014; 0:43:11 >




  • Bu yarışma kurallarını düzenleyen beyni anlamak istiyorum. Yahu adamın monster bilgisayarı yoksa nasıl incelemesini yapacak, yok eğer varsa niye yarışmaya katılsın zaten var.
    Bu ülke bu yüzden gelişmiyor, insanların yaratıcılığını sınırlamaktan başka bir şey yapmıyoruz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler öyle bir video hazırlıyacağımki monster pişman olacak emin olun (bakınız asus bilgisayarımı ateşle 1 ve 2)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: _bluescream_

    beyler öyle bir video hazırlıyacağımki monster pişman olacak emin olun (bakınız asus bilgisayarımı ateşle 1 ve 2)

    Takipteyiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yazılı olarak inceleme yapmak istiyorum hangi model incelencek acaba ? biz mi seçiyoruz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Çikaskondikas

    Objektif diyo da ben şimdi kasanın kütükten farkı yok falan desem kazanamam ki :D

    :)))
    Aslında bunların hepsi aynı anlamlar :
    "kütükten bir farkı yok !" yada ;
    "Güçlü bilgisayar yapcam diye uzay mekiğine benzetmek mi lazım ?"
    "Kasa tasarımında gücü ve performansı vurgulamak için tasarımda sert karakterli çizgiler fazla kullanılmış.Lineer çizgilerin fazlalığı tasarımda dinamizmi monotonluğa bırakmış.Daha uzun soluklu kullanımda kullanıcıya itici gelmemesi için eğrisel çizgiler arttırılarak tasarımda dengeli bir kompozisyon oluşturulabilirdi."
    falan filan :))
  • Gereksiz bir yarışma
    Eleştirenlerede katılıyorum.

    Not:Madem büyük bir sitesiniz çoğunluğun kazanabileceği ufak tefek hediyeli yarışma düzenleseniz en azından bir hatıra olur.

  • Ne yani önceki seri laptoplarının tasarımlarını Msi'dan arakladıklarını söylesem kazanabilirmiyim ?

  • Yokum diyor!

  • Yanlış anlamadıysam , bizden en güzel ve faydalı monster notebook incelemesini yayınlamamız isteniyor.
    Yarışma jürisindekilerin tanınmış editörler olması ve monsterin jüride bulunmaması da güzel , böylece aklımaza başka şeyler gelme olasılığıda düşüyor.

    Peki en önemlisi , monster notebooğu nereden temin edeceğiz ? Benim o kadar param olsa zaten alırım yarışmayla filan uğraşmam. Yarışmaya katılıyorsam demekki o laptopa ihtiyacım var ki katılıyorum'dur.

    İsteyen ofise gelip inceleyebilir gibi bir şey söylüyorsunuz, bunu @Speed-Step nasıl kabul edebiliyor onada şaşırdım. Bana göre bir laptop incelemesini kararında ve en az yanlışla çıkarabilmek için minimum 3-4 gün aktif olarak kullanmak gerekiyor. Belkide ben yanlış düşünüyorumdur ama sonuçta bu kompakt bir sistem ve stabilitesi kişinin kullandığı uygulamalara göre de değişecektir. Bir de farklı bir durum da söz konusu şimdi Monster videoda '' olduğu gibi düşündüklerinizi '' yazın filan diyor da , bunu kaç kişi yazabilecek bilgi ve deneyim seviyesindedir çok tahmin edemiyorum. Açıkçası bu yarışmada ben jürinin beğeneceği inceleme çıkacağını pek düşünmüyorum. Elinde Monster notebook'u olanlar güzel paylaşımlarda bulunabilirler tabiki ama diğerleri için durum biraz sıkıntılı açıkçası. Monster göndermedikten sonra benim yarışmaya katılmam mümkün değil mesela


    Bir de naçizane katılsam da katılmasam da yarışmanın tek başlık altında toplanmasını öneriyorum. Herkesin ifade biçimi farklıdır. Belki birisinde doğuştan yetenek vardır 15dk bir video çeker jüriyi tatmin eder, belki birisi video çekecek imkanı yoktur ama gönülden yazar içten ve dürüstlüğüyle jüriden puan alır, belki hepsini bir kişi yapar vs. Sonuçta inceleme incelemedir , bu sebeple farklı kulvarlar olmasın 1. ve 2. olsun sadece hatta monster biraz daha yardımcı olsun 3. de olsun


    Her neyse, elime geçerse bir monster notebook, katılabilirim sanırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Baba -- 6 Mayıs 2014; 8:14:00 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kisilikli adam

    Monster'in kendi yaptiği inceleme felan varsa onu koysam olur mu

    Mesajlarının hepsi çöp

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk olarak monster al sonra inceleme yap fısss.
    İlk önce monster logosu değiştirsin Naruto sage mod gözü koymuş.

  • Yarışmadan kaliteli incelemelerin çıkma ihtimali düşük, katılım düşük olacak çünkü. Kimsenin sırf laptopu incelemek için bireysel olarak para yatıracağına inanmıyorum. İnceleme yapacak kişinin bu laptopu zaten alma fikrinde olması yada elinde halihazırda sahip olması gekiyor. Bunları da bir kenara koydum kamera montaj ve inceleme yapacak seviyede teknolojik bilgi ve sunum yeteneğini kombinasyonunuda az çok tutturması gerekiyor.Umarım ben yanılırım. İşin "kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş"tarafı da var. Yinede başaranlar olacağına az da olsa inanıyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V2 -- 6 Mayıs 2014; 8:30:41 >
  • Cöp

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • resmen reklam uğraştığınızla kalırsınız arkadaşlar aynı iş başvurusu gibi 500 kişi başvurup 1 kişi alınacak onunda kalma süresi devam ettiği işe bağlı ama sonuçta reklam yani monster bilgisaar olmasaydıda genel bir leptop filan olsa herkez evindeki kullandığını incelese güzel olurdu yinede katılanlara bşarılar kimin tanıdığı bolsa o önde olacak ona göre benim tanıdığım yok mesela baştan kaybettim %20 puğan zaten ordan ipine filanda bakacaklar bu yüzden hiç bulaşmayın

  • Monster tasarımını kütük bulanlar var yuh gamer notebook nasıl olacaktı bi yazsanız...

  • Bence güzel bir yarışma. Katılmayacağım ancak katılacak olan arkadaşlara başarılar dilerim.

  • Yarışmaya var mısınız diye sormuşlar destan yazmışsınız, yokum de geç arkadaş :D

  • yeni modeller steam os ile mi satılacak?

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.