Şimdi Ara

Yarın iPod Touch Alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadalr büyük ihtimalle seçimim touchtan yana olucak 2g 8gb düşünüyorum.daha üstünü önermeyin bana fazla gelir 16 gb varsa belki alabilirm.
    Şimdi..Ankarada ipod touchı bulabileceğim mağazalar neler ?Nereden almalıyım ? 0 olmalı ve garantili olmalı bimeks,vatan tarzı yerleri düşünüyorum ankarada nerde var bunlar ?
    bir kaç sorum daha var alınca sizlere aktarırım şimdiden teşekkürler



  • upppppppp
  • Ben de yakında istanbulda dediğin aletin aynısını almayı planlıyorum da var mı ki sıfır ve sorunsuz alabileceğim yer?
  • mediamarkt ta 8gb 499 tl. ben yalnız orda buldum. Pendik Pendorya avm içindeki mediamarkt
  • arkadaslar vatan bilgisayar teknosa hastası olmayın yazık degılmı paranıza 400-450 mılyona ipod touch 2g sıfır garantili gittigidiyorda en guvenılır sekılde almak varken neden o magzalarda 200mılyon fazla veresınız??!
    gittigidiyorda Amerikadan getırıyorlar 1 yıl garantili urun elınıze gemeden gelıp acıp sız tamam demeden zaten paranız havuzda kalıyor sız tamam urun ıstedıgım gıbı dıyıp onaylarsanız paranız satıcıya teslım edılır yanı oldukca guvenılır ayrıca 8gb KESİNLİKLE YETMEZ kesinlikle pişman olursun ben ve bıcok arkdsm 16gbyı yetersız bulurken ki emin ol oyle olucak jb yaptıktan sonra bı cok prog. oyun hergun yuzlerce uygulama oyun cıkıyor kalıtelılerı 150 400 500mb muzık en onemlısı albumler bıkac video vss derken 16gb dahi yetersız kalıyor..

    sonucta eger jailbreak yaparsan ki yapmayacaksan almanın anlamı yok dunyanın en gzl icadı emin ol aldıgına memnun kalıcaksın..
  • @BERGX ben de tam onu söyliycektim, forumda da şimdi dragonstory satıyor ki kendisi 2.el bölümünde tanınan, referansları olan, güvenilir birisidir. Fiyatları da gayet iyi, o da sıfır,faturalı, garantili satıyor. Başka faturalı, garantili, sıfır satan arkadaşlar da var. iPod Touch alıcaksanız 2.el bölümünü kesinlikle inceleyin, mağazalara 100 lerce lira bayılmayın artık.
  • ankarada yokmudur ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BERGX

    arkadaslar vatan bilgisayar teknosa hastası olmayın yazık degılmı paranıza 400-450 mılyona ipod touch 2g sıfır garantili gittigidiyorda en guvenılır sekılde almak varken neden o magzalarda 200mılyon fazla veresınız??!
    gittigidiyorda Amerikadan getırıyorlar 1 yıl garantili urun elınıze gemeden gelıp acıp sız tamam demeden zaten paranız havuzda kalıyor sız tamam urun ıstedıgım gıbı dıyıp onaylarsanız paranız satıcıya teslım edılır yanı oldukca guvenılır ayrıca 8gb KESİNLİKLE YETMEZ kesinlikle pişman olursun ben ve bıcok arkdsm 16gbyı yetersız bulurken ki emin ol oyle olucak jb yaptıktan sonra bı cok prog. oyun hergun yuzlerce uygulama oyun cıkıyor kalıtelılerı 150 400 500mb muzık en onemlısı albumler bıkac video vss derken 16gb dahi yetersız kalıyor..

    sonucta eger jailbreak yaparsan ki yapmayacaksan almanın anlamı yok dunyanın en gzl icadı emin ol aldıgına memnun kalıcaksın..




    hocam bu benim tercihim istersem 10 tl ye bir adamın amerikadan getirdiği ürünü 1 milyara teknosadan alırım bu benim anlayşımdır kusura bakma ama kimse eline ayağına dolanmama gerek yok gider misler gibi alırım vatandan teknosadan garantili, içim rahat bir şekilde.
    eğer herkes bu tarz abd den getirenlerle iş yaparsa siz etrafınızda hic bir tekno marketi göremezsiniz.
    ayrıca 8gb ın yetmeyeceğini kim söyledi?
    4 gb nano kullanıyorum 2 gb ı boş duruyor belki sadece app için alıcam touch ı ? gereksiz yere para vermiycem belki ?
    sanane arkadasım ben 8 alırım 16 alırım 32 alırım yada hic almam benim tercihim.





    ~

    ankarada ipod touch aramayın yok hic bi yerde ankamallın hepsini gezdim fakat 1 tane touch bile yok son sanş çankayadaki apple storeda yada media markt ta




  • Adamda emir vermiyor ki tavsiye ediyor.. Nedir bu tepki?? Sonradan belki pişman olabilirsin diye 16 gb lık almanı öneriyor..

  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsali178

    Adamda emir vermiyor ki tavsiye ediyor.. Nedir bu tepki?? Sonradan belki pişman olabilirsin diye 16 gb lık almanı öneriyor..



    forum kültürü anlayış bu insanlar herseyı hakeder alsın 200mılyon fazla verıp tekno marketmıs sankı Türk malı tekno market verdıgın para yıne ABD ye gıdıyor haberın varmı vatan mıs teknosa aynı sey paran yabancıya gıdıyr ayrıca merak etme bu bnm dedıgım akıllı bılen adamın işidir herkes bılme z oyuzden Turkıyedekı tekno marketler azalmaz hıc merak etme adım bası fazlasıyla var zaten

    bu konuyu okuyupta tavsıye ısteyen varsa onlara olur bu yazdıgım tavsıye

    gittigdyr sahibinden refaransları iyi olan arkdsları bulun 250 tl TÜRK paranızı çöpe atmayın madem paranız varsa o 200mılyonuda darulacezze veya cocuk esırgeme kurumuna veya çagdas yasamı destekleme dernegıne verınkı bı yararınız olsun (parası bol olanlara bu lafım..)

    aynı malı 400 lıraya almak varken sıfır garantili
    650 lira vermek ..............

    ayrıca ımkanınız varsa 32 gb alın 16 en mantıklısı cunku bu nano vss degıl ipod touch yok yok bı suru uygulama oyun program derken inanının yerınız kalmıyor zaten albumler .. video resim vss 16 gb gercekten alınması gereken boyut ımakanınız varsa 32gb tabıkı cok daha ıyı olur..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 21 Ocak 2010; 21:51:37 >




  • arkadasım abd den getirilen ipod touchları öpücükle mi alıyorlar ?
    sen abdeden getiren adamın parasıının türkiyeye mi geri döndüğünü düşünüyorsun ?
  • teknoloji marketlerine vermeyin kurumlara bağışlayın diyor
  • bergx kardeşimin anlatmak istediği hafızanın bir süre sonra yetmediği(ki gercekten doğrudur 8gb başlarda yetiyordu fakat uygulama yükledikçe maalesef yetmediğini gördüm) ayrıca trdeki tekno mağazalarda ürünlere koyulan gereksiz kdv farkını ödememize gerek olmadığıdır.. bu oldukca masumane ve forumdaki arkadaşlarını korumaya yönelik bir anlatımdır.. gayet gerekli ve samimi bir tavsiye olduğunu düşünüyorum ve son karar tabi ki diğer arkadaşlarımıza aittir.. isteyen 299 dolarlık cihaza tabiki 1000tl verebilir buna kimse karışamaz.. bergx kardeşimin teknosa ya da vatan computer a bir garezi olduğunu düşünmüyorum(varsa sebebini pm at) sadece tabiri caizse kazık yemeden aynı cihazı alabileceğimizi söylüyor.. bu düşüncede olan bir insana 'sanane' diye hitap edilmesi beni üzdü acıkcası.. neyse biraz uzattım fakat derdimi anlattım sanıyorum..ii forumlar dostlar..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zizazu

    bergx kardeşimin anlatmak istediği hafızanın bir süre sonra yetmediği(ki gercekten doğrudur 8gb başlarda yetiyordu fakat uygulama yükledikçe maalesef yetmediğini gördüm) ayrıca trdeki tekno mağazalarda ürünlere koyulan gereksiz kdv farkını ödememize gerek olmadığıdır.. bu oldukca masumane ve forumdaki arkadaşlarını korumaya yönelik bir anlatımdır.. gayet gerekli ve samimi bir tavsiye olduğunu düşünüyorum ve son karar tabi ki diğer arkadaşlarımıza aittir.. isteyen 299 dolarlık cihaza tabiki 1000tl verebilir buna kimse karışamaz.. bergx kardeşimin teknosa ya da vatan computer a bir garezi olduğunu düşünmüyorum(varsa sebebini pm at) sadece tabiri caizse kazık yemeden aynı cihazı alabileceğimizi söylüyor.. bu düşüncede olan bir insana 'sanane' diye hitap edilmesi beni üzdü acıkcası.. neyse biraz uzattım fakat derdimi anlattım sanıyorum..ii forumlar dostlar..



    tskler arkdsm neyin ne oldıgunu gören okudugunu algılama yetenegı olan akıllı ınsanları görmek gzl bu donanimhaberde




  • Şurda güzel güzel tavsiyeleri okurken konuyu açan arkadaşın iyi niyet ile tavsiye veren birine bu lafları etmesi cidden insanı çileden çıkartıyor,yazmadan edemedim BERGX arkadaşımızda nasıl bir iyiniyet varsa hala iyi niyetini bozmadan tavsiye veriyo forumda böyle arkadaşları görmek çok güzel :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.