Şimdi Ara

Yarın alıyorum , Galaxy Ace mi diğerlerli mi ? 600 liraya ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 600 lira limitimiz var android ve dokunmatik bir telefon alacağız yarın galaxy ace var kafamızda ama daha iyisini bulabilir miyiz ? Multimedia amaçlı bir telefon arıyoruz ? Yardımcı olana şimdiden teşekkür ederim , sony ve lg çok sıcak bakmıyoruz ama eğer değerse iddialı bi model varsa düşünebiliriz teşekkürler .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >



  • samsung icin en azindan galaxy wonder alinmali , galaxy ace kullanicisi olarak simdi alcak olsam sony xperia miro tercih ederim ....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy ace alabilirsin arkadaşım kullanıyorum ben 1 yıldır ama daha iyi özelliklere sahip bir şey istiyorsan o paraya motorola atrix almalısın.
  • Xperia Miro tek geçerim o fiyata.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: English_Teacher

    600 lira limitimiz var android ve dokunmatik bir telefon alacağız yarın galaxy ace var kafamızda ama daha iyisini bulabilir miyiz ? Multimedia amaçlı bir telefon arıyoruz ? Yardımcı olana şimdiden teşekkür ederim , sony ve lg çok sıcak bakmıyoruz ama eğer değerse iddialı bi model varsa düşünebiliriz teşekkürler .

    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/samsung-galaxy-ace-2-siyah-beyaz-78478716

    ace 2 629 ayrıca % 10 w puan ile 566 ya geliyor.




  • Xperia miro 4 inç ve android 4 olması çok iyi neden bu kadar ucuz çözünürlük düşük olduğu için m
    Wonder ve ace 2 800 lira bizi aşar atrix ise 2.3 şu an chacha var bende zaten o da 2.3 xperia miro iyi seçenek gibi nasıl kaliteli mi pekiyi ?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende sizin gibi 600 tl bütçeye sahiptim . yaklaşık 10 gün önce motorola atrix aldım.Şuanda gayet memnunum bir araştırın bence.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: English_Teacher

    Xperia miro 4 inç ve android 4 olması çok iyi neden bu kadar ucuz çözünürlük düşük olduğu için m
    Wonder ve ace 2 800 lira bizi aşar atrix ise 2.3 şu an chacha var bende zaten o da 2.3 xperia miro iyi seçenek gibi nasıl kaliteli mi pekiyi ?

    Xperia miro 4 inç değil 3.5 inç. Bence lg l5 al. Bi zamanlar teknosada 500 tl idi. Şu anda ne kadar bilmiyorum. Ama xperia miro ile arasında çok büyük fark yok. Sadece aynı çözünürlük olup lg büyük olduğu için ppı değeri biraz oynuyor o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu saatten sonra ace kesinlikle alinmaz eski bir model .Xperia Miro yada atrix al .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ace almayın kesinlikle.miro bakın.bu arada wonder a kim 800 verir bilmem.o paraya yurt dışı s3 alınır biraz üste eklenirse.
  • max 600 e gg da 2 yıl ith garantili ace 2 var bence bu fiyata alınabilecek en iyi telefon tavsiye ederim.
  • ben ace aldım sonra eşime kızkardeşime kuzenime 3 tane daha aldık. hepimizde memnunuz ama fiyat hiç düşmedi. eski bir telefon olduğu doğru illaki benzer özellikte daha uygun fiyata olan yeni telefonlar çıkmıştır. bahsedilen modelleri bilmiyorum ama androide giriş için istiyorsan bence nokia 6300 gibi bi telefon. sağlam yani düşşe de bişey olmuyor. ama yok ben çok özellik istiyorum dersen ace sana yetmeyecektir. fiyat olarak da hepsiburada da 539.00 tl idi sanırım. 100 tl çek verdiği dönemde alırsan yada şimdi halk bankasının paraf kartı ile anlaşmış puan filan veriyo daha uyguna maledebilirsin. benden bu kadar :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safirsafir -- 14 Mart 2013; 16:06:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.