Şimdi Ara

Yarımağan: 3-5 kişi soruları aldıysa bilemem (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ünal'ın yerinde olsam harakiri yaptıydım çoktan. Olum bende utanç var, onur var derdim. Fakat yüzsüz bu herif. Ona yumurta yetmedi, karpuzla dalıcam ben.
  • Yahu 20 evli çift veya kardeş varmış... Rezaletin daniskası. Hangi ülkede böyle skandal vardır. Hadi skandal olsada başını kuma gömen yöneticiler vardır
  • Söylenecek söz yok nasıl olaydır bu bile diyemiyorum,Bu evli çiftlerin çoğu 2009 da evlenmiş resimlerine bakarsanız hemen hemen hepsi cemaat üyesi.(dip not: Tiplerden anlaşılıyor )Böyle bir haksızlık nasıl yapılır göz göre göre ve hiç kimsenin sesi nasıl duyulmaz,nasıl bir örtbas etmektir nasıl bir sümenaltı oyunudur bu.
  • Ayıp
  • nasıl bi başkan yaaa değişsinde bari bizden küçükler kurtulsun
  • Aslında kopye çekip çekmediklerini anlamak için soru kitapçığındaki matematik sorularına bakmak yeterli olabilir. Çünkü kopye çeken adam işlem yapmamıştır soru kitapçığında
  • kopya yazmak zor mu ya, kopye nedir ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Calpi84

    Dün ankara ösym danışmada birçok itiraz dilekçesi veren gördüm.Kpss,öss her türlü sınavla ilgili itiraz vardı özellikle kpss için itiraz çoktu.Milleti ankaraya getirtip oradan itiraz ettirmek yıldırma politikasının bir ürünü.Memleketin dört bir yanından gelmişler bir muhattap yok.Hele öss yerleştirme sonuçları için gelen biri vardı sırf birileriyle konuşmak için gelmiş geri çevirdiler dilekçe yaz dediler.
    Bende o kadar net yaptım nasıl olduysa 72 aldım.Hazır oradayken sınav sonucuna itiraz edeyim dedim ama olan 5 lirama olacaktı.Suratsız tipler hiç yardımcı olmuyorlar zaten.


    iki gün önce bende gidip itiraz ettim. birde tanıdıkla konuştum sınav işlemleri bölümünde. bu full yapanların kitapçıklarını çekip incelemeye başladılar ama birşey çıkmaz bence dedi, nedense haksız gibi gelmedi bana...

    biryerde daha yazmıştım forumda ama tekrar olsun bu işin içinde hükümet var. kadroların böyle batıya kayması ve bunların son kez adam atayacak olmaları ile yandaşlarının yerini garantilemek istemeleri tesadüf olamaz. zaten ha o malum cemaat ha hükümet, ikisi de aynı nanenin laciverti.




  • ünal ölünce gömeni olmıcak
  • "2010 KPSS-A MAĞDURLARI ADINA YAZIYORUM...

    Lütfen bu iletiyi sonuna kadar sabırla okuyunuz.

    Biz KPSS-A Mağdurları bu sınava Kaymakamlık, Müfettişlik, Uzmanlık, Denetçilik vb. kadrolar için hazırlanmaktayız. Bizim hedeflediğimiz meslekler de Öğretmenlik kadar kutsal ve değerli mesleklerdir.

    Bizim KPSS Sınavından sonra da çilemiz bitmemektedir. Kariyer Meslek Sınavları ilanlarını takip etmekte, başvurmakta, sonra başvuru sıralamasına girmek için dua etmekte, hak kazandıysak arkasından kurumun yazılı sınavına girmekte, tekrar sıralamaya tabi olmakta, en son sözlü mülakat sınavına alınmaktayız. Eğer torpilimiz yoksa mülakatlarda türlü haksızlıklara, alaylara ve hakaretlere maruz kalmaktayız. Ayrıca bir kurumun yazılı sınavına iki kez kazanamazsak, sözlü mülakattan da bir kez elenirsek tekrar aynı kuruma başvuramamaktayız. Ve en önemlisi; adaletsizce önümüzde dağ gibi bir engel olan 30 yaş sınırı ile karşılaşmaktayız.

    Bütün bu çektiğimiz çileler yetmezmiş gibi, şimdi de 2010 KPSS Skandalı patladı.

    Artık kesinleştiği gibi; 2010 KPSS soruları sınavdan önce organize bir örgütlenme ile malum cemaate servis edilmiştir. Bu kişilerin sayısı ne 3-5, ne 300-500, ne de 1000 kişidir. Bu rakam bundan kat kat daha fazladır. Neden mi? Çünkü bundan önceki son 5 senede KPSS Lisans sınavına ortalama 600 bin kişi girmekteyken, bu sene bu sayı birdenbire 250 bin daha artmış ve 850 bin kişi olmuştur. Bu artışın sorular ne kadar kolay olursa olsun; istatistiki olarak ortalamayı düşürmesi gerekirken, tam tersine ortalama mantıksız bir şekilde yükselmiştir.

    2010 KPSS Skandalı 10 Temmuz Cumartesi günü öğleden sonra oturumunda yapılan Eğitim Bilimleri sınavında tam 350 kişinin 120 sorunun tamamını doğru olarak cevaplamasıyla patlamıştır.

    Değerli Öğretmen Arkadaşlarımız mükemmel bir birlik beraberlik içinde emek hırsızlarını ve hırsızlıklarını bir bir ortaya çıkartmışlardır. Bizler de elimizden geldiğince Onlara destek olmaya çalıştık.

    Fakat biz, 2010 KPSS A Mağdurları sesimizi tam olarak duyuramadık, hakkımızı koruyamadık!

    Peki 11 Temmuz Pazar günü sabah oturumunda ve öğleden sonra oturumunda neler oldu?

    Bunu hiç birimiz bilmiyoruz.

    KPSS Pazar sabah oturumunda Hukuk (40), İktisat (40), Maliye (40), Muhasebe (40), İşletme (40) olmak üzere toplam 200 soru ve KPSS Pazar öğleden sonra oturumunda Kamu Yönetimi (40), Ekonometri (40), İstatistik (40), ÇEKO (40), Uluslararası İlişkiler (40) olmak üzere toplam 200 soru sorulmuştur.

    Acaba Pazar günü sorulan 400 soruda kaç kişi soruları tam olarak cevaplamıştır? Hangi evli çiftler mucizeler yaratmışlardır? Kimlerin geçen yıllarda ki puanlarına göre yüzde yüzlük artışlar vardır? Hangileri 2 ay önceki ALES’ ten 50 alırken, 2 ay sonraki KPSS de 100 almışlardır?

    KPSS Genel Kültür soruları ve Genel Yetenek soruları, KPSS Eğitim Bilimleri soruları çalındığına göre; geriye kalan KPSS Alan Bilgisi sorularının da çalınmış olması kuvvetle muhtemeldir.

    Bu önemli konuya dikkatinizi çekmek istedim.

    Bizim de sesimizi duyurmamıza yardımcı olmanızı umut ediyorum.

    Sonuç olarak; 10-11 Temmuz 2010 da yapılan KPSS Sınavına büyük bir gölge düşmüştür.

    Emeklerimizi çalan, hakkımızı yiyen bu kişilerin tek tek ayıklanmaları mümkün değildir. Bu örgüt bu büyük skandalı örtbas etmek için aralarından bazılarını feda edip, meseleyi kapatmak için çaba sarf edebilirler.

    300-500-1000 kişi tespit edilsin, Onların sınavı iptal edilsin, sonuçlar tekrar hesaplansın demek; çözüm değildir. Eminim bu slogana cemaat çok sevinmektedir. Çünkü yeni bir sınav yapılması demek, bu yasadışı örgütün gizli üyelerinin aynı puanları alamaması ve nihai amaçlarına ulaşamaması demektir.

    Bu bilgiler ışığında KPSS A, B ve Eğitim Bilimleri kadroları için 10-11 Temmuz 2010 tarihinde yapılan sınav tamamen iptal edilmelidir ve kısa bir süre içerisinde şaibesiz bir şekilde yeniden yapılmalıdır.

    Saygılarımla

    KPSS-A MAĞDURLARI ADINA

    Bilge US"




  • @fod

    yanlış bilmiyorsam meb kpss iptal edilse bile biz bu puanlara göre atama yaparız diye bir açıklama yapmış.
    yüzsüzlük bedava olduğu için ben şüphe duymuyorum, yaparlar dediklerini.

    yani şu saatten sonra sınav iptalde edilse, dünya da yıkılsa iktidarın istediği olur. ne zaman ki bu millet bunları alaşağı eder, yaptıkları bütün atamalar vs. tek tek incelenir ve iptal edilir, o zaman herkes huzura kavuşur.
  • Bu kopya olayı sadece öğretmenleri vurmuyor ama tepki sadece onlardan geliyor.Mesela ben gk-gy'den 72 aldım.Atanmam çok zor ama bu full çeken isterlerse 4001 kadrolardan bir sürü yere girebilirler çünkü sadece eğitimi değil diğerlerini de fullemişler.Bu kopyacılar yüzünden 20-30 bininci olup birşeyler bekleyenler devlet fazla memur almıyor açıkta kalabilirsiniz.
    A grubunda kopya çekildiyse durum daha vahim.Seneye A grubundan girmeyi düşünüyordum cemaat falan tanıdığım yok, bileğimizin hakkıyla bir yerlere gelemeyeceğiz mülakat falan elerler zaten.Sıkıldım artık bu ülkeden gitmek en güzeli fırsatını bulsam ingiltereye falan kaçacağım burada adamın yoksa adım atamıyorsun.
  • Çok klas Ünal Beyimsi açıklama yaptı herhangi bir usülsüzlük bulunamadığına dair.Savcılık soruşturma başlattı ondan sonra iyice bir yerlerine kaçırdılar.Çünkü olay beklediklerinden büyük çıktı.Bu perşembe Saat 15.30 da ÖSYM binasının önünde bu olay için KPSS mağdurları toplanıp eylem yapacaklar ben de katılmayı düşünüyorum herkese katılsın derim.
  • Çapın yetmemiş ajitasyon yapıyorsun.Bileğinin hakkıyla bir yere neden gelemiyorsun açıklasana?Ben bileğimin hakkıyla 80küsür aldım çok iyi değil ama idare eder önümüzdeki sene atanma şansım var , olur olmaz ayrı konu hayırlısı artık da bu ne ya 300,500 veya 3000,5000 hadi ben abartıyorum 30000,50000 kişi kopya çekmiş veya söylentisi var diye 600000 kişi ajitasyon yapıyor.Hepsi de iyi puan alamayanlar.Arkadaş İngiltere'ye kaçmaya çalışacağına adam gibi ders çalış 90 al bak bakalım mülakat,adam madam işliyor mu?

    quote:

    Orijinalden alıntı: Calpi84
    Bu kopya olayı sadece öğretmenleri vurmuyor ama tepki sadece onlardan geliyor.Mesela ben gk-gy'den 72 aldım.Atanmam çok zor ama bu full çeken isterlerse 4001 kadrolardan bir sürü yere girebilirler çünkü sadece eğitimi değil diğerlerini de fullemişler.Bu kopyacılar yüzünden 20-30 bininci olup birşeyler bekleyenler devlet fazla memur almıyor açıkta kalabilirsiniz.
    A grubunda kopya çekildiyse durum daha vahim.Seneye A grubundan girmeyi düşünüyordum cemaat falan tanıdığım yok, bileğimizin hakkıyla bir yerlere gelemeyeceğiz mülakat falan elerler zaten.Sıkıldım artık bu ülkeden gitmek en güzeli fırsatını bulsam ingiltereye falan kaçacağım burada adamın yoksa adım atamıyorsun.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Çapın yetmemiş ajitasyon yapıyorsun.Bileğinin hakkıyla bir yere neden gelemiyorsun açıklasana?Ben bileğimin hakkıyla 80küsür aldım çok iyi değil ama idare eder önümüzdeki sene atanma şansım var , olur olmaz ayrı konu hayırlısı artık da bu ne ya 300,500 veya 3000,5000 hadi ben abartıyorum 30000,50000 kişi kopya çekmiş veya söylentisi var diye 600000 kişi ajitasyon yapıyor.Hepsi de iyi puan alamayanlar.Arkadaş İngiltere'ye kaçmaya çalışacağına adam gibi ders çalış 90 al bak bakalım mülakat,adam madam işliyor mu?


    o eğitim sınavında sordukları en basitinden "geçerlik", "güvenirlik" gibi kavramlardan ne senin ne de ünal beyin bihaber olduğunu çok rahat görmüş oluyoruz böylece.
  • gayri resmi branş sıralamalarına bakmayan arkadaşlara onlara bakmalarını tavsiye ediyorum muhtemelen t.c kimlik no larını etrafa yayanlarla aynı kaynak ve doğru.iki sene boyunca 90 altında alanlar atanmayı unutun siz.
  • He bizim haberimiz yok 60puan alanların hepsinin haberi var ondan "iptal de iptal olmazsa ben oynamam ya banane" diyorlar.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Real_ETA

    quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Çapın yetmemiş ajitasyon yapıyorsun.Bileğinin hakkıyla bir yere neden gelemiyorsun açıklasana?Ben bileğimin hakkıyla 80küsür aldım çok iyi değil ama idare eder önümüzdeki sene atanma şansım var , olur olmaz ayrı konu hayırlısı artık da bu ne ya 300,500 veya 3000,5000 hadi ben abartıyorum 30000,50000 kişi kopya çekmiş veya söylentisi var diye 600000 kişi ajitasyon yapıyor.Hepsi de iyi puan alamayanlar.Arkadaş İngiltere'ye kaçmaya çalışacağına adam gibi ders çalış 90 al bak bakalım mülakat,adam madam işliyor mu?


    o eğitim sınavında sordukları en basitinden "geçerlik", "güvenirlik" gibi kavramlardan ne senin ne de ünal beyin bihaber olduğunu çok rahat görmüş oluyoruz böylece.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet
    He bizim haberimiz yok 60puan alanların hepsinin haberi var ondan "iptal de iptal olmazsa ben oynamam ya banane" diyorlar.


    60 alanlar olduğunu ne biliyorsun? şu haliyle 80-85 alana bile iş yok, neden? çünkü tonla adam full çıkarmış.
    ya ayakta uyuyorsun ya da sana bir şekilde faydası dokundu bunların.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: vaypcnet

    Çapın yetmemiş ajitasyon yapıyorsun.Bileğinin hakkıyla bir yere neden gelemiyorsun açıklasana?Ben bileğimin hakkıyla 80küsür aldım çok iyi değil ama idare eder önümüzdeki sene atanma şansım var , olur olmaz ayrı konu hayırlısı artık da bu ne ya 300,500 veya 3000,5000 hadi ben abartıyorum 30000,50000 kişi kopya çekmiş veya söylentisi var diye 600000 kişi ajitasyon yapıyor.Hepsi de iyi puan alamayanlar.Arkadaş İngiltere'ye kaçmaya çalışacağına adam gibi ders çalış 90 al bak bakalım mülakat,adam madam işliyor mu?

    quote:

    Orijinalden alıntı: Calpi84
    Bu kopya olayı sadece öğretmenleri vurmuyor ama tepki sadece onlardan geliyor.Mesela ben gk-gy'den 72 aldım.Atanmam çok zor ama bu full çeken isterlerse 4001 kadrolardan bir sürü yere girebilirler çünkü sadece eğitimi değil diğerlerini de fullemişler.Bu kopyacılar yüzünden 20-30 bininci olup birşeyler bekleyenler devlet fazla memur almıyor açıkta kalabilirsiniz.
    A grubunda kopya çekildiyse durum daha vahim.Seneye A grubundan girmeyi düşünüyordum cemaat falan tanıdığım yok, bileğimizin hakkıyla bir yerlere gelemeyeceğiz mülakat falan elerler zaten.Sıkıldım artık bu ülkeden gitmek en güzeli fırsatını bulsam ingiltereye falan kaçacağım burada adamın yoksa adım atamıyorsun.



    Sen ne diyorsun be?
    80 kusur almışmış.Aferin sanki çok yüksek puan aldın.Kopyacılardan sana yer kalırsa girersin belki.Ben senin gibi ders çalışmadım okulum vardı 1 hafta çalıştım kursa falan gidemedim çünkü yoktu bu puanı aldım.90 puan alınca sanki mülakatta elemeyecekler ne saf adamsın sen.
    Kopyacıların sınavı iptal olsun ve bu sınava hayatı boyunca bir daha giremesinler aynı öss'de olduğu gibi.




  • @Real_ETA : Biliyorum çünkü takip ediyorum , aylardır yatıyoruz kalkıyoruz kpss yani kimin çapının ne olduğunu biliyoruz , şu anda daha 2. mesajda iftira atarak sen de gösterdin zaten kimin ne olduğunu.

    @Calpi84 : Eğer okursan ve anlarsan (ki bunu sınavda yapman gerekiyordu) ben çok yüksek aldım demedim bileğimin hakkıyla aldım ve idare eder dedim.Aldığım puanın iyi olmamasından dolayı da kimseyi suçlamadım "banane ben oynamıyorum" demedim.Varsa yeteneğin çapın yetiyorsa alacaksın 90puan bakacaksın keyfine ne ağlayacaksın ne kimseyi suçlayacaksın.

    Kopyacıların sınavı iptal olsun onu herkes diyor zaten.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.