Şimdi Ara

Yarım bıraktığım üniversiteden kredi alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Gençler merhaba.Ben 4. sınıfa geçtim (Aslında veremediğim derslerden dolayı 3. sınıftayım ) . 3. sınıfta burs başvurusu yaptım ve kabul edildi yani 1 senedir burs alıyorum.Ancak bölümü bıraktım ve kaydımı sildirmediğim için burs almaya devam ediyorum.Bu sene üniversite sınavına girdim ve başka bir üniversitede başka bir bölüm kazandım.Ben şimdi bu kazandığım üniversitede kredi almaya devam edebilecek miyim ? (Burs almaya devam edemem çünkü 4 ten fazla derste kaldığım için bölümü bırakmasam bile krediye dönüşecekti).Krediye dönüşüp alabileceksem kaç yıl alabilirim ? Ne zaman almaya başlarım ?

    Not:Şuan okuduğum bölüm ve bu sene kazandığım bölüm ikiside 4 yıllık. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir







  • up
  • Hocam yardımcı olmak için üye oldum ancak durumun çok karışık. Öncelikle bursun krediye dönüştüğünde sana haber verilmiyor haberin olsun. Yerinde olsam foruma değil de twitterdan @KYKdestek kullanıcısına sorardım ya da KYK'nın internet sitesinde yer alan telefonu arayabilirsin.
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni üniversiteye kayıt olmak için eski üniversitenden kaydını sildirdiğin an kesilir tekrardan açtırmak için kykya dilekçe + öğrenci belgesi ve eski okuldan ayrıldığına dair belge yollaman lazım bunları yolladıktan sonra kredin veya bursun -hangisiyse artık :d- tekrardan yatar. bu arada sözleşme 4 senelikse 1 sene kredi aldığın için sanırım 3 sene daha alabilirsin. yani son senende yatmayabilir benim son senemde yatmayacak. :/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brisbane -- 20 Ağustos 2016; 16:27:33 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.