Şimdi Ara

yardımmm lütfen!!! tz21xn ile tz91 farkı nedir çözemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar merhaba

    sony vaio tz21xn almak istiyorum fakat aynı özelliklerdeki sony vaio tz91 modeli aklımı karıştırmakta. ürünleri kıyasladım fakat pek bi fark göremedim bu iki model hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

    teşekkürler



  • İki cihaz arasında teknik anlamda fark yoktur diyebilirim.TZ21XN modeli avrupa sony üzerinden Türkiye'ye gelen modeldir.Diğeri ise Japonya üzerinden Türkiye'ye gelir.Tercih sizin ama bana kalırsa orijinal japon derim.Birde bunların amerika sony versiyonu var onun modelide TZ150NB diye geçer.
  • valla dostum ben bu tz serisinde tz150n/b diye model var onu araştırdım baya senin sorduğun modellerden hem daha ucuz hemde çok ciddi performans farkı yok alacaksan tz150n/b al hemde paran cebinde kalır.....
  • Eğer fiyat aralığı iki üründen hangisinde daha avantajlıysa o ürün tercih edilmelidir.Yalnız amerika serilerinde avrupalara istinaden yazılım avantajları olabiliyor
  • arkadaslar size katılıyorum onemlı olan fiyat ve performanstır benım içinde.

    aynı özelliklerde aynı ürünü daha ucuza almak en mantıklısı olur.

    ülke farklılığı olsada sonuç yıne sony vaio. nerde uretılırse uretılsın sonucta sony tesislerinden cıkıyor urunler.
  • TZ 150N/B İÇİN BUNUDA Bİ İNCELE


    http://www.youtube.com/watch?v=OEb9CqErRVo
    quote:

    Orjinalden alıntı: 1907genclik

    valla dostum ben bu tz serisinde tz150n/b diye model var onu araştırdım baya senin sorduğun modellerden hem daha ucuz hemde çok ciddi performans farkı yok alacaksan tz150n/b al hemde paran cebinde kalır.....
  • Fiyatlari ve ozellikleri ne acaba
  • arkadaşlar google amcada tz91 Türkçe sayfalar diye arattım. ilk sırada çıkanlara girdim.http://www.nekadar.com/90097.html linkine baktım.
    aynısını tz21xn için de yaptım. şunu gördüm bu aramada daha fazla Türkçe sayfa çıkıyor. ama fiyatlarına bakınca tz91 ucuz. anladığım kadarıyla fiber carbon kasası var bu yüzden de ağırlık olarak dünya rekoru kırmış. yani hafif bir tz alacaksan tz91 alacaksın. bir fark daha var solid state hard disk diye bir şey var. tz21xn'de yok. ama istersen tz91'i bu Hdd ile alabilirsin. bunun da ne faydası var dersen bana mail at çünkü çok uzadı.




  • MERHABA uzak34 ;
    evet iki modelde özellikler olarak bir birinin aynısı görünüyo ama japon modeli olan tz91'i al tz91 premium carbon rengine bak derim gercekten mükemmel görünüyo..


    http://www.nekadar.com/tz91.htm


    quote:

    Orjinalden alıntı: uzak34

    arkadaşlar merhaba

    sony vaio tz21xn almak istiyorum fakat aynı özelliklerdeki sony vaio tz91 modeli aklımı karıştırmakta. ürünleri kıyasladım fakat pek bi fark göremedim bu iki model hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum.

    teşekkürler




  • Eğer fiyat aralığı iki üründen hangisinde daha avantajlıysa o ürün tercih edilmelidir. DİYENLERE SÖZÜM
    fiyat avantajından daha önemli bir konu teknik servis! kimse başıma gelenleri bilmez. aldım bir ürün sonra teknik servise götürdüm, bize getirme dedi. neden şirket kapanmış, sonra kim distribütör ona gidelim dedim, ancak oradan çözebildim. sizde alırken mutlaka teknik servisini, Türkiye'ye kimin getirdiğini araştırın. sonra benim gibi başın ağrımasın!

     yardımmm lütfen!!! tz21xn ile tz91 farkı nedir çözemedim




  • Vaio larin hem Avrupa hem Amerika hemde Japonya modellerini türkiyeye sadece İstanbul Bilişim A.Ş. getiriyor. Türkiye çapında 200 tane teknik servis noktalarinin olduğunu biliyorum. VGN-TZ91 modelini bu firmadan guvenle alinabilecegini söyleyebilirim..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.