Şimdi Ara

yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar ben samsung s8300 almaya karar verdim fakat internette biraz araştıma yaptıktan sonra bir kaç sorum olacak size

    1-)bu telefonun çin malı olanlarıda varmış onları çin olmadığını nasıl anlarız

    2-)bir telefoncu sıfırını yut dışından getirebilecegini söylüyo getirince kanpanmamaya karşı garanti veriyor

    3-)yurt dışından gelen telefonun orjinal olup olmadığını nereden anlarız bunların imei ile alaşılacagını söylüyolar ama imei den başa bir yolla anlaşılamazmı çünkü bazen çakma oluyo ama imei aynı oluyo arkasındaki imei ile bunu nasıl yaparız.



  • Bende alışveriş sitelerine bakıyorum da gerçekten de 300-400Tl arasına alınabilecek en iyi telefonlardan biri görünüyor bu S8300.Fakat bildiğim kadarıyla bu cihazın üretiminin çoktan kalkmış olması lazım.Bir şeyler okumuştum.Onarılamayak arızası olan aynı model telefonların çalışan parçaları biraraya getirilip dış kasası sıfırlanarak yeni bir telefon olarak piyasaya sürüyorlar diye.Özellikle K.Irak'da çok yaygınmış.Büyük ihtimal böyledir.
  • Telpada gözüküyor aradığınız ürün.
  • spot bir s8300 aldığınızda karşılaşacağınız en büyük problem board arızası olabilir. Arkadaşın dediği gibi bazı yerlerde çalışan parçalar bir araya getirilerek bu telefonların satıldığı söyleniyor.

    Bunun dışnda klon imei olabilir. Bunu nispeten daha kolay şekilde çözersiniz. Kullanılmayan bir s8300 imei veya kullanılmayan bir 3G li telefon imei yaptırarak cihazı kullanabilirsiniz.

    Piyasada tüm bu sorunların olmadığı cihazlar da var tabi ki.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.