Şimdi Ara

Yardımcı olabilir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar ben de ingilizce öğrenmek için ciddi uğraş verenlerdenim.Benim sorunum şu gramer olarak az çok birşeyler yapabiliyorum.Yani en azından okudugumu anlayabiliyorum ama iş konuşma ve dinlemeye gelince bir adım bile gidemiyorum duolingo ve voscreen deki basit ve küçük konuşmaları anlamakta bile zorluk çekiyorum.Bu konu hakkında bana yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencer42 -- 29 Eylül 2014; 0:08:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • quote:

    Orijinalden alıntı: gencer42

    Selam arkadaşlar ben de ingilizce öğrenmek için ciddi uğraş verenlerdenim.Benim sorunum şu gramer olarak az çok birşeyler yapabiliyorum.Yani en azından okudugumu anlayabiliyorum ama iş konuşma ve dinlemeye gelince bir adım bile gidemiyorum duolingo ve voscreen deki basit ve küçük konuşmaları anlamakta bile zorluk çekiyorum.Bu konu hakkında bana yardımcı olacak yorumlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

    Hocam size tavsiyem grameriniz eğer o seviyedeyse, listening için itunes u uygulamasını bilgisayarınıza indirip oradan bütün podcastleri bulup dinlemenizi, konuşma içinse bazı kalıp şeyler vardır(dizi-film faydalı olur bu açıdan); bunları bilmenizi tavsiye ederim. Kelime bilginizin iyi olması ve konuşurken çekinmemeniz lazım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • omeremin kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam çok sağol tavsiyelerini dinleyecem inşallah yararı olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.