Şimdi Ara

Yardımcı olabilecek biri var mı ? NACAR SAAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
10.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar yeni Nacar 25-290012-Awrl11 modelinde bir saat aldım fakat akrep yelkovan gayet normal çalışıyorken saniyeyi gösteren kalibre calışmıyor. Bu kalibre normalde calısması gerekıyor mu kı sahsen calısması lazım dıye dusunuyorum calısmıcaksa nıye boyle bır sacmalık yapmıslar anlamadım. Bu konuda bana yardımcı olabılecek bir arkadas var mı ?



  • Garantisi vardır yetkili bayisine gidip goster ufak bir sorunu vardır saniye kolunu ceviren milde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fsh77

    Garantisi vardır yetkili bayisine gidip goster ufak bir sorunu vardır saniye kolunu ceviren milde.
    Alan diğer arkadasında aynı sekılde sorunu var muhtemelen ayarı farkı bır şekılde yapılması gerkıyor dıye dusunuyorum ıkısınde de aynı sıkıntı olması bıraz manıdar.
  • Merhaba ismim Sedat forumda tanışma bölümünü bulamadım özür dilerim, ama ben saat işinde profesyonel sayılırım ve bahsettiğiniz markanın satışını uzun yıllar yaptım , internette aratıp modele baktım o kol saniye ama kronograf saniyesi, dolaysıyla saat olarak çalışmaz ama kırmızı tuşa basın çalışmaya başlayacaktır (saat yeni model hiç kurcalamadım foto dan anladığım kadarıyla yazdım) arkadaşlar saat konularında profesyınel bilgi sahibiyim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, uzmanlık alanım dijital saatler değil asıl mekanik saatler özelliklede İsviçre saatleri
  • Sedat8266 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ilginize teşekkürler ama Konyalısaati arayıp ordan kullanım detaylarını öğrendim. Şuanlık bir sıkıntım yok ama olursa size ulaşırım.
  • Sedat8266 S kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu ürünü (25-290012-Awrl11) almak istiyorum ama mekanizması nasıldır? kasa çizilmelere dayanıklımıdır? cam mineral mi? tavsiye edermisiniz? şeklinde sorularım olacak. şimdiden teşekkürler
  • Size inceleyip döneyim. Ayrıca konyalı ve nacar ile ilişkilerim çok iyidir direk sahibi dostumdur
  • kesilnilke nacar saat markasini ben sahsen tavsiye etmiyorum ve nacar saat markasi cin malidir ben bir profesyonel saat arastirmacisi olarak seiko ve orient tavsiye ediyorum.
  • eger saat markalari hakkinda bir sorunuz yada merak ettikleriniz varsa bana sorabilirsiniz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altay939

    eger saat markalari hakkinda bir sorunuz yada merak ettikleriniz varsa bana sorabilirsiniz
    Alınmaması için tek geçerli sebep Çin malı olması mı ? Hayatınızda Çin malı kullanmamayı hangi derecede kontrol edebiliyorsunuz merak ettim doğrusu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakafareis -- 12 Nisan 2016; 21:21:32 >
  • bakin ister nacar olsun ister hislon olsun ister guess emporio armani hepsi ayni kapidan cikmaktadir yani gunumuzde ki nacar ve hislon eski mekanizmalari tasimamamtadirlar oyle ki bunlar cin mali saatleridir ve maliyet degerlerinin 5 hatta 10 katina satilmaktadirlar yani isteyen alir isteyen almaz.
  • yani soyle soyleyeyim hem cin mali hem pilli yani o maliyet degerinde cok guzel otomatik saatler satilmaktadir ornegin: orient seiko 5 yani ister nacar olsun ister hislon vs olsun parayi cope atmaktan farki yoktur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altay939

    yani soyle soyleyeyim hem cin mali hem pilli yani o maliyet degerinde cok guzel otomatik saatler satilmaktadir ornegin: orient seiko 5 yani ister nacar olsun ister hislon vs olsun parayi cope atmaktan farki yoktur.
    Peki bu saati aldığım fiyat hakkında bir tahmin yapabilir misiniz ?
  • Bahsettigim saat markalari yani guess, nacar, hislon vs bunlarin piayasa degeri 150 ila 250 dolar civari hatta daha fazla bile yani kesinlikle bu markalara o kadar para vermek yazik hadi diyelim aldiniz sonra satmak istiyorsunuz ancak ne yazik ki o markalari elden cikarmak cok zor o yuzden ben bu cin markalarina karsiyim kesinlikle hem seiko 5 hem orienti tavsiye ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altay939

    Bahsettigim saat markalari yani guess, nacar, hislon vs bunlarin piayasa degeri 150 ila 250 dolar civari hatta daha fazla bile yani kesinlikle bu markalara o kadar para vermek yazik hadi diyelim aldiniz sonra satmak istiyorsunuz ancak ne yazik ki o markalari elden cikarmak cok zor o yuzden ben bu cin markalarina karsiyim kesinlikle hem seiko 5 hem orienti tavsiye ederim.
    Peki ben 4 aylık sadece üç defa kullanılmış Hepsiburada garantisiyle bu saati size 150 TL ye satsam siz almaz mısınız yani ?

    Düzeltme: $ değil he TL diyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocakafareis -- 12 Nisan 2016; 22:02:10 >
  • hayir kusura bakmayin almam
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Altay939

    hayir kusura bakmayin almam
    Bencede almayın çünkü ben bir daha Hepsiburada'dan bu saati 145 TL ye alamam.
  • Altay939 A kullanıcısına yanıt
    Nacar firma sahibi ile şahsen tanışıklığım var ve piyasaya çok hakim brisiyim ve bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum @Altay939
  • Nacar saatlerin cin mali olmadigina garanti veriyormusun? nacar firmasinin sahibiyle tanismanin ve saatlerin orjinal yada sahte olmasiyla karistirma lutfen eger markayla ilgili bilgin varsa ver biz burda saatler hakkinda bilgiler veriyoruz ve acikca nacar saatle ilgili bilgi vermenizi bekliyorum.
  • ve eger nacar saatten anliyorsan bana mekanizmasi ile ilgili bilgi vermek zorundasin marka oyle savunulur sadece sahibi ile tanismakla degil
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.