Şimdi Ara

Yardım!! : Windows Kullanıcı Hesapları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Benim Documents and Settings klasöründe 1 tane administrator 2 tane de kullanıcı hesabından kaynaklanan klasörler var. Bu kullanıcı klasörleri Fantom ve Fantom1. Yani toplam 3 kullanıcı hesabı var hepsi admin. Ben şu an Fantom 1 klasörü üzerinden bilgisayara giriş yapıyorum.

    Amacım diğer 2 kullanıcı hesabını klasörleriyle(Fantom ve Fantom1) birlikte yok etmek ve Administrator klasörü üzerinden erişim sağlamak. Bunu nasıl yapabilirim? Fantom1(şu anki kullandığım klasör) klasörünün içindeki herşeyi Administrator klasörünüe kopyalasam ve Fantom(Fantom1) hesaplarını klasörleriyle birlikte silsem ve Administrator hesabıyla giriş yapsam nasıl olur? Yani bir sorun çıkarmı?Mevcut bilgilerim özellikle programlar ve programlar içindeki bilgiler(mesela outlook maillerim) silinirmi?

    NE demek istediğimi anlatabildim umarıum? Yardımlarınız rica ediyorum.



  • denetim masası hesaplardan kaldırabilirsin fantom1 i kullanıcı diğerlerini sınırlı yap hepsini kaldırırsın
    bilgilerine bir şey olmaz
  • quote:

    Orjinal: devrimow

    denetim masası hesaplardan kaldırabilirsin fantom1 i kullanıcı diğerlerini sınırlı yap hepsini kaldırırsın
    bilgilerine bir şey olmaz


    dostum ben fantom1'i kaldırmak istiyorum. onun yerine administrator hesabını ve klasörünü kullanıcam.
  • Administrator hesabını açarsın,daha sonrasında fantom1 klasorundeki dosyalarını yedeklersin.Daha sonrada fantom1 hesabını silersin.Silerken sana dosyaların tamamını sileyim mi gibisinden soru sorar tamam dedikten sonra fantom1 silinmiş olur ama daha önce Administrator hesabına fantom1 i yedeklediğin için veri kaybı yaşamazsın.


    ??:\Documents and Settings\FANTOM1\Local Settings\Application Data\Identities\{????????-?????????-???-???????}\Microsoft\ içerisinde Outlook Express klasörünü kopyala daha sonrada tekrar Administrator hesabında mail account'unu aktif et (ayarlarını yap.) ve daha önce yedeklediğin dosyaları ??:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Application Data\Identities\{????????-?????????-???-???????}\Microsoft\ içerisine yapıştır.Mail yedekleme ve yedekleri kullanma işleminide yapmış olursun.


    Bu arada {????????-?????????-???-???????} olarak simgelediğim klasor ismi bilgisayardan bilgisayara göre değişir.Sabit bir isim olmadığı için Soru İşareti kullandım.FANTOM1 i silmeden önce Administrator hesabına yedeklerini at mail yedeklerinde dahil.herşeyin kesin çalıştığına emin olduktan sonra FANTOM1 hesabını sil.

    Kolay gelsin..




  • arkadaşlar ben forum sayfasına yeni katıldım bana yardımcı olursanız sevinirim.vin 2000 Admin. şifremi unuttum nasıl ögrenebilirim ? bazı kullanıcı dosyalarını silmem gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.