Şimdi Ara

YARDIM - Security tool diye bir şey bulaştı kurtulamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  YARDIM - Security tool diye bir şey bulaştı kurtulamıyorum


    arkadaşlar, şu üstteki resimde çalışan şey bulaştı bilgisayarıma ve temizleyemiyorum.

    ne regedit'e ne gpedit'te ne program ekle kaldıra ne de güvenli kipe girebiliyorum. bu illetten nasıl kurtulacağımı bilen varsa anlatabilir mi?

    yeniden sistem yüklemek istemiyorum. şimdiden teşekkürler...



  • Regedite giremiyorum diye yazmışsın ama bir hata mesajı mı alıyorsun bu ekran sürekli ekranda mı ? bir de ctr+alt+del tuşları ile görev yöneticisinden çalışan programları sonlandırmayı dener misin? Bu linkte manuel olarak kaldırmanın bir yöntemi aktarılmış bir dene bakalım. regedit sorunu devam ediyorsa ad-ware programını bir dener misin? yardımcı olabilir.

    Kolay gelsin.
  • Çalışmamasını sağlamak için : Başlat>Çalıştır>msconfig>enter bas>başlangıç>tümünü devre dışı bırak >tamam>yeniden başlat > güncel bir antivirus ile tarat.

    www.free-av.com .
  • msconfig + görev yöneticisi de açılmıyor.

    regedit'te açılıp kapanıyor. aslında bütün çalıştırmaya çalıştığım programlar göz kırpıp kapanıyor.

    sistem geri yüklemede aktif değil. Spyware Doctor gibi programlarıda exe olduğu için çalıştırmıyor. yani bütün programları çalıştırıp kapatıyor.

    ne yapacağımı şaşırdım. sistemi yeniden kurmadan çözüm bulana kadar devam.

    yinede tavsiyeleriniz için teşekkürler
  • Yabancı sitelerde anlatıldığı kadarıyla, çalıştırdığın exe dosyaların ismini değiştirip çalıştırman gerekiyormuş, örneğin spyware.exe dosyasını my-file.exe gibi bir dosya şeklinde isim değiştir sonra çalıştır.

    Netten " security tool virus " şeklinde arama yaparak araştırma yaparsan yabancı sitelerde silme yöntemleri konusunda birçok bilgi var. Yaptığın işlemleri ve takıldığın hususları belirtirsen yardımcı olmaya çalışırım. Çok detaylı anlatımlar var ancak adım adım uygulamak gerekiyor. Deneyenler burdaki linkteki anlatımları adım adım yapıp başarılı bir biçimde virüsü sildiklerini yazmışlar.

    Kolay gelsin.




  • o zaman kardeşim bi kaç çaren var ya hdd yi söküp paşka pc de tam virus , spyware , malware , riskware tarattırması yaparsın yada arkadaşın dediği gibi diğer sitelerede bir uğra.
  • sorunu hallettim arkadaşlar. paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. CD den açılan bir windows buldum. orda açınca gereksiz ve tehlikeli gördüğüm bir kaç dosyayı silip tarama yaptırdım. şimdi sistem düzgün olarak çalışamta. teşekkürler
  • ben kurtulamayanlar için açıklıyorum oturumumuza girdiğimiz andactrl+alt+del e basın ve işlemlerden spoolv.exe dii bişi var evet işlemi sonlandırın ve hızlı başlattan masaüstüne tıklayın ben aynı şryi 3 dk önce yaşadım ve tarihi geriye alın... istediğiniz işlemi yapabilirsiniz ama benimki hata veriyor(tarihi geriye alma) sayglarımla




  • banada yardım edin hep başarılamıyor diyo sistem geri alma aşlemi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sencer55

    banada yardım edin hep başarılamıyor diyo sistem geri alma aşlemi

    imzamdaki erd commanderi indir cd ye yaz cd den boot yap ( "Masaüstünüz Gelmiyormu ? Çözüm : TIKLAYIN !" ) ordan o programın sistem dosyasını silin. (spoolv.exe gibi)

    yada sistem repair ile sistem geri yükleme yapabilirsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 8 Kasım 2009; 15:39:25 >
  • hiç bir programa gerek yokk Bende İnternetten bir dosya indirdim ve kurdum ama içinden bu security tool çıktı ve herşeyi engellior hiçbirşey açtırmıyor ve bilgisayara virüs atıyor şimdi bir reset atıyoruz ve başlat tüm programlardan bakıyoruz security tool varmı diye eger yoksa resetlere devam edin o çıkana kadar ve çıktığında sağ tıklayıp özellikler-hedef bul deyin ve orda 2 tane mavi dosya olucak onları masa üstüne kesip atın sonra silmeye çalışın sonra silinmezse reset atıp silmeye çalışın hepsi silinene kadar böle böle devam edin silinicektir. 2.yol güvenli modda açın ve tüm programlardan yine security tool a sağ tıklayın ve özelliikler-hedef bul dan o 2 mavi dosyayı silin bu kadar basit program falan indirmeye gerek yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.