Şimdi Ara

yardım pls

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaslar ne kadar ugrastıysam ATLANTIS denen dangalak serverdan baska server oynuyamıyorum INTERLUDEDE hep bu hata verıo sılıp kuruyorum atlantıse aıt ne varsa kaldırıorum yenı ındırdıgımın system mı atıyorum ordan ıcıne gırıp L2 tıklıyorum ahada hata burda ıste bole ben mı yanlıs yapıyorum acaba bılıglendırırmısnız pls..


    [img=http://img8.imageshack.us/img8/4884/adszzgc.jpg]
    http://img8.imageshack.us/i/adszzgc.jpg/

     yardım pls







  • quote:

    Orijinalden alıntı: damned13

    arkadaslar ne kadar ugrastıysam ATLANTIS denen dangalak serverdan baska server oynuyamıyorum INTERLUDEDE hep bu hata verıo sılıp kuruyorum atlantıse aıt ne varsa kaldırıorum yenı ındırdıgımın system mı atıyorum ordan ıcıne gırıp L2 tıklıyorum ahada hata burda ıste bole ben mı yanlıs yapıyorum acaba bılıglendırırmısnız pls..






    arkadaş iyide interlude diyon final clientle bağlanmaya çalışıyosun gördüğüm kadarıyla bağlanmak istediğin server neyse clientinde ona uyumlu olmak zorunda ve hostuda da değiştirmen gerekebilir,bide genelde oyunu kurduktan sonra mas üstüne kendi attığı kısayoldan değilde systemin icinde exe den giriliyor oyuna bunlara dikkat etmen lazım diye biliyorum yanlışsam düzeltin lütfen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 1 Ekim 2009; 16:40:03 >
  • baktın hepsini denedin olmadı ozaman oyunu sil sonra program files gir orda lineage2 dosyası kalıyor onu da sil sonra 0 dan bir daha yüklee olsun bitsin bazı serverlarda banada oluyordu silip baştan yüklemek en iyisi birde temiz sistem dosyalarını bir kenara saklarsann aynı sorunu birdaha yaşamasın silip temizini koyarsın
  • Arkadaşın da söylediği gibi senin elindeki client Gracia Final, bununla İnterlude serverlerde oyuna giremezsin. Bahsettiğin Atlantis serveri de interlude değil, şu an Gracia Finale yükseltilmiş durumda. Bu yüzden sen, İnterlude zannettiğin aslında Gracia Final olan bu servere girebiliyorsun. Kendine Gracia Final bir server bul bence, çok fazla seçenek şansın da var. Yok ille de İnterlude oynayacağım diyorsan İnterlude clientini yükle.
  • ya bana o zman oynu ogrenebılecegım yuksek cok yuksek ratelı bır server soleyın INT olsın o sırada bende gracıa ındırem ..
    1 de gracıe nın rapıdshare den ınen turu var mı ora upload edılmıs rapıd pre uyeyım ben hızlı ındırırım...
  • bıse sorcam beyler ınterlude upload edınce kendını gracıe mı olucak ? upload ettı ellemedım herhal gracıa oldu..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: damned13

    bıse sorcam beyler ınterlude upload edınce kendını gracıe mı olucak ? upload ettı ellemedım herhal gracıa oldu..


    kardeş oyun kendini upload etmez update eder evet interludeyi update yaparsan sanırım kendini gracia finala cekiyor onun için oyunu başlatırken systemin içindeki l2.exe den çalıştırıyorsun yoksa her zaman update yapar gelelim server konusuna eğer google amcadan l2 servers diye aratırsan sana epey yardımcı olacaktır

    ayrıca forumda bir tarama yaparsan burda
    http://forum.donanimhaber.com/m_9313915/tm.htm
    ve şurda sana yardımcı olacak konular var
    http://forum.donanimhaber.com/m_4688458/tm.htm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IchigoSan -- 2 Ekim 2009; 9:06:39 >




  • Dostum konuyu tam okumadım ama soyle anlatayım zaten genel bısey sorun olmaz..

    Critical error genelde patch uyumsuzlugu yuzunden cıkan bır durum .Dosya eksıksede cıkabılır..Olay sudur..Eger İnterlude oynuyorsan oyunu kurduktan sonra update etmeyeceksın dırek oynamak ıstedıgın serverın PATCH ını ındırıceksın PATCH seklı neyse o sekılde uygulayacaksın kimisi hazır sıstem dosyasıdır L2 klasorune koyarsın oyuna gırersın..kımısı Auto Updater dır .Bunuda L2 klasorune koyarsın ancak orda bu exeyı calıstırman gerekır ve server dosyalarını ındırır.

    Eger Gracıa Final client e interlude PATCH ını yaparsan critical error alırsın ..Client neyse PATCH de o olmalı ...Clientın ne olursa olsun ..Oyunu offıcal updaterınden acarsan(kahverenklı ıcondan) oyunu update etmeye baslar ve herzaman son surume yukseltır.Dolayısıyla at versıyon serverların PATCH lerını kurdugunda CRİTİCAL ERROR alırsın.

    Sanırım bu acıklama yeterlı olur ..Eklemek gereken baska bırsey varsa ekleyın lutfen.




  • bilgisayar knightla L2 yi beraber oynamana izin vermiyor.
  • Bilgisayar bıle bılıo L2 nın yanında Knıght ın olmayacagını...Bi insanlar ogrenemedı.
  • L3 çıkana kadar l2 bosver knight falan hikaye onlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: IchigoSan

    L3 çıkana kadar l2 bosver knight falan hikaye onlar

    Aynen sana katılıyorum bana l3 bile gekerkli değil aslında ama merak ta etmiyor değilim l3 ü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.