Şimdi Ara

[Yardım] Pilotluk ücretsiz (sonradan taksitli) nasıl olabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba daha öncede konular açıp ve araştırdım ama istediğim cevap bulamadım hocalarda cevap vermiyor lütfen yardım edin.

    Ben lise4'teyim Anadolu TM bölümü
    Normal yol olarak pilotajlık gibi yollar var.

    Sanırım bu iş için en uygun Türk Hava Kurumu benim anlayabildiğim, normal yollardan gidince üniversitede sanırım para ücretli olarak okunuyor ve üniversite bitince THK nın pilotluk dersi için yine ücret veriliyor (?)

    Ücretlerin durumu belli ödemem çok zor, birçok yerden duyduğum ücretsiz olarak gidilebilmesi sonrada maaştan taksitle kesiliyormuş.
    Bu yol tam olarak nedir? Ben şu anımdan itibaren neler yapmam lazım ki Pilot olabileyim? Bu sene başvurumu yapıcam? Hangi üniversiteye nasıl? Üniverstieden çıkınca ne olucak? Beni takip edip iş verme konusu garantiliyecekler mi?

    Cevaplarını bekliyorum Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akın737 -- 26 Eylül 2014; 22:05:38 >



  • Şuan ünide senelik ücret 42 bin tl ve hazırlık 22 bin tl dostum. üniyi bitirdin mi çok motorlu uçakları rahatlıkla kullanabilirsin. elinde lisansın olucak. üniyi bitirdikten sonra diyelim ki thy de çalışmak istiyorsun. oraya başvuru yapıp eğer başvurunu kabul ederlerse 3-5 aylık bir eğitim vericekler. O eğitim de maliyeti 20 bin euro fakat bu parayı maaşından kesicekler. eğer eğitimde sorun çıkmassa 2. pilot olarak işe başlıyacaksın. ama sen diyorsun ki senelik ailem 42 bin tl yi veremez o zaman çok çalışıp bursluyu kazanmak zorunda kalıcaksın. bankalar kredi verir ama tavsiyem bu yola başvurma. çünkü bu hayatta büyük riskler var. ilerki yaşlarda sağlığın pilotluğa elverişsiz olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.