Şimdi Ara

(Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar.
    Ben özel olarak Warhammer 40K Armageddon oyunu için yeni birim grafikleri yapmak istiyorum. Kısaca, oyunda hazır bulunan grafikler basit şekilde 3D yapılmış; ancak bunlarda herhangi bir animasyon yok yani sadece bir imaj dosyası gibi; ama 6 farklı yönden yapıldığı için 3D modelleme gibi gözüküyo (birim resimlerini ek olarak gönderdim). Yani internetten başka birim grafikleri bulup oyuna entegre etmek işe yaramıyo, 6 farklı yönden resminin çekilmiş olması ve arkaplanın da transparan olması (.png uzantılı olması) gerek.
    Şöyle bir şey yaparsam oluyor: Hazır birim grafiklerini alıp başka isimde, özelliklerde vs kendi birimlerimi yapıp oyuna entegre edersem çalışıyor; ama ben oyunda hazır olmayan özel birim grafikleri de yapmak istiyorum. Bunun yapılacağını biliyorum; çünkü daha önceden 94 çeşit farklı birim yapıp oyuna entegre etmiş olan adamlar var (tabi onlara da ulaşmaya çalıştım; ama şimdiye kadar başaramadım).
    Bu modelleri yapmak için ne kullanmam gerekiyor? Ancak hiç bir modelleme bilgim yok. Kendim yapabilir miyim; yoksa illa bir modelleme programı uzmanlığı gerekir mi?

    (Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak(Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak(Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak(Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak(Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak(Yardım) Oyunlar için (özellikle Warhammer 40k Armageddon için) yeni birim grafikleri oluşturmak



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangax -- 27 Mart 2017; 20:38:31 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.