Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN PC MAVİ EKRAN VERİYO LÜTFEN YARDIM EDİN ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar pc nin açma düğmesine basıyorum herşey normal yükleniyo hoşgeldiniz yazısı yazıyo falan sonra tam masaüstü görünüyo sonra mavi ekran verip pc restart oluyo sonra yeniden aynı olaylar aynen devam ediyo lütfen yardım edin.ben harddiskten şüpeleniyom ama sizce........




    buradan tıklayarak izleyebilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet1832 -- 2 Mart 2008; 3:45:11 >



  • hocam sebeb cok olabilir..
    1.sıra işletim sistemin
    2.sıra güç kaynagında sorun var sistemi kaldırmıyordur.
    3. ram
    bunlardan birisi..
    eger birden fazla ram varsa birini sök dene
    yada tek ram var ise ram slot ını degiştir
  • sorun harddiskteymiş harddiski söküp başka bi harddsik e xp kurdum şuan pc şükür çalışıyo. harddiski alalı daha 3-4 ay falan oldu aldığım gün de farkına vardım içinden bi ses geliyodu bazı arkadaşlar kafa vurma falan yapıyo dediler ama bayağı idare etti hiç sorun yoktu ara sıra da "disk boot futcure" gibi hata veripp pc açılmıyo sonra fişi çekip aradan bi 5-10 dk geçince tekrar açıyodum oluyodu.sonunda böle bi hata verip son noktayı koydu.

    bi de bişey sorcam eski harddiskte şöle bi hata veriyodu "bellek read olamadı" "amvo" falan yazan bi hata veriyodu şimdi yeni harddiskte de bi ara aynı hatayı verdiğini gördüm sizce neden olabilir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: samet1832

    sorun harddiskteymiş harddiski söküp başka bi harddsik e xp kurdum şuan pc şükür çalışıyo. harddiski alalı daha 3-4 ay falan oldu aldığım gün de farkına vardım içinden bi ses geliyodu bazı arkadaşlar kafa vurma falan yapıyo dediler ama bayağı idare etti hiç sorun yoktu ara sıra da "disk boot futcure" gibi hata veripp pc açılmıyo sonra fişi çekip aradan bi 5-10 dk geçince tekrar açıyodum oluyodu.sonunda böle bi hata verip son noktayı koydu.

    bi de bişey sorcam eski harddiskte şöle bi hata veriyodu "bellek read olamadı" "amvo" falan yazan bi hata veriyodu şimdi yeni harddiskte de bi ara aynı hatayı verdiğini gördüm sizce neden olabilir.

    Bellek read olamadı hatası ramlerle alakalı bi sorun




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.