Şimdi Ara

yardım lütfefn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dostlar yardımcı olacak varmı sorunum şu AVG 2015 adlı virüs programı flash belleğin içinde olanları sildi geri almanın bir yolu varmı ?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: 4DanceR

    dostlar yardımcı olacak varmı sorunum şu AVG 2015 adlı virüs programı flash belleğin içinde olanları sildi geri almanın bir yolu varmı ?

    kardeş öncelikle flash belleğe hiçbirşey yazma. sonra recuva isimli programı indir. kurdukran sonra çalıştır. disc seçiminde flash belleğini seç ve derinlemesine taramayı aç. diskin boyutuna göre tarama süresi değişkenlik gösterir. tarama bitince liste halinde silinen verileri görürsün. işaret koyarsın ve kurtar seçeneğini tıklarsın ve sana nereye çıkarmak istediğini sorar. sen D klasörünü seçersin. oraya çıkarır. fakat programın bulduğu dosyaların listesinde kırmızı nokta olanlar kurtarılması mümkün değil anlamına gelir. o yüzden onları işaretleme. bununla beraber çok da ümitlenme. ne kurtarırsan artık... kolay gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • @kayipdadash 'a katılıyorum.Ayrıca EaseUs Data recovery öneririm.Diğerleri dosyalrı karman çorman kurtarırken,bu yazılım olduğu gibi kurtarıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.