Şimdi Ara

Yardım Lazım!! Net'le ilgili. (SS geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya baya bi süredir internet baya bi garipleşti.Durduk yere net kopar oldu. Bazen modemin ışığı yanıp sönüyor bazen yanıyor olduğu halde sayfaları açmakta zorlanıyor. Son zamanlarda da Cryptload'la dosya indirirken çok dengesiz bi şekilde indiriyor.Bazen 80 gördüğü oluyor bazen 0'a düşüyo. 0 da uzun süre kalırsa tekrar dosyayı yeniden başlatıyo. Yani bu ara netle ilgili baya bi dertliyim. Normal internet explorer indirme yardımcısıyla indirdiğim zaman birden kayboluyor. Yani garip bi şekilde kopma olayları yaşıyorum. Şu ana kadar denediklerim tüm kabloları , splitter ı değiştirdim. Telefon kablosunda ek yeri vardı onu açtım tekrar bağladım ama bir türlü düzelmedi. Sizce neden olur bu ya modem olsa elimde denicem fakat TTnet 'ten kaynaklanıyor olabilir mi ? Çok berbat bi durum bu ya bi yardım edin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyboy -- 18 Şubat 2009; 0:47:10 >







  • cryptload'dan olabilir belki
  • Sadece Cryptload'da yapsa sorun etmicem aslında ama bazen msn de yazdıkların gitmemesi , internet explorer'la dosya indirirken aniden kayboluyor böyle şeyler de oluyor. Yani o kadar garip ki neden olduğuyla ilgili hiçbi fikir bulamıyorum çıldırıcam ya. Bu arada sen Cryptload dan memnun musun hocam kullanıyomusun ?
  • Yardım Lazım.Net'le ilgili.

    DotNet sandım
  • kullanmaya başladım, flashget'te çalışıyor onla beraber

    rapid yavaş yüklüyor flashget'te çalışsın boşa gitmesin internetin geri kalanı diye

    2-3 kere internet koptu , modem sayfasına da giremedim

    benim modemi kendi sayfasından yeniden başlatınca çalışmıyor, düğmesindne kapatıp açmam lazım

    cryptload'un yeniden başlat özelliği var, bunu kapatmıştım kendisinden ama böyle oldu birkaç kere, şimdi sildim cryptload'u pek işime yaramadı zaten
  •  Yardım Lazım!! Net'le ilgili. (SS geldi)

    Bu altı çizili yerler normal mi sizce?. Hatla ilgili bi problem var sanırım TTnet'e arıza kaydı mı yaptırıyım önce yoksa apartmandaki hattı mı yeniliyim.? Bilenler , başına böyle bişey gelenler bi yardım etsin biz zahmet ya kafayı yicem yoksa..
  • format at
  • konu çıkmışken yukarı, benim bahsettiğim olay sanırım virüsten kaynaklanıyordu, tarama yaptırınca sorun kalktı, artık resetlenmiyor
  • modemin bozulmuş olabilir.
    zoom x4 vardı sürekli net kopardı modemi kapattığım zaman bilgisayar kitlenirdi illaki bilgisayarı yeniden başlatmam gerekiyordu. crypload 0kb a düşerdi, arkadaşın boştaki modemini aldım gayet iyi.
  • Formatıda bi iki gün içinde atıcam zaten herşeyi deniyorum artık. Bi yerden boşta modem bulursam onlada deniyim tekrar ama kafama takılan bi soru da telefon da parazit yapıyor.Yani ses tam net değil hışırtılar geliyor. Ya vallahi yaşayan bilir ne lanet bi durummuş ya Allah kimsenin başına vermesin. Bu yüzden msn de falan neler yaşadığımı bi Allah bilir bide ben. Şimdilik fikir veren ve yardım etmeye çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkürler sizlerinde desteği olmasa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nastyboy -- 18 Şubat 2009; 1:10:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.