Şimdi Ara

Yardım lazım format&xp

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 4-5 saattir uğraşıyorum ama bitürlü format atıp çalıştıramadım pc yi. windows açılırkenki kayan çubugun oldugu yerde takılıp kalıyordu pc. çubuk devamlı turluyor ama hiçbizaman açmıyor windowsu. bu yüzden Crea marka pc deki hdd ye format atmaya çalışıyorum. ama pc de bios ayarlamalarının yapıldıgı yere giremiyorum birtürlü. uğraştım didindim sonunda format attım ve önyüklemeye başladım. sonra restart attı kendine ve önyükleme tanımlanmadıgı için windows yüklemeye geçemiyor tarzında bir yazıyla karşılaştım.

    baktım olacak gibi değil çıkardım hdd yi kendi pc me taktım. ve format attım ardından windows yükledim. güzel güzel çalışıyor benim pc de. ama kendi kasasına taktıgımda windowsun açılırkenki kayan çubugun oraya gelmeden hemen önce restart atıyor pc kendine. Crea da bios ayarlarına giremediğim için boot olarak cd den önyükleme yapamıyorum normal şekilde.

    Sahur vakti karnımı doyurmak için yemek yerine kafayı yiycem nerdeyse

    Yardım edin yaw çok zor durumdayım :((







  • Farklı bir donanımla kurulmuş bir Windows işletim sistemi diğer bir makinada çalışmaz. Crea makinada bios'a girmenin yolunu bulamazsan, kendi makinanda kuruluma başla ön yükleme bittikten sonra tekrar yeniden başlarken makinayı kapat kuruluma Crea makinanda devam et, büyük ihtimalle olur. Bazı durumlarda denediğim ve başarılı bir yoldur.

    Windows için Otomatik Grub Kurulumu - Ghostu C:\ den çalıştırmak gibi....
    http://forum.donanimhaber.com/m_24789780/tm.htm

    incele
  • hemen bakıyorum çok teşekkürler
  • sorun halloldumu dostm,çözüldü ise başlıkda ve msj ile belirt
  • quote:

    Orjinalden alıntı: nihat35nihat

    Farklı bir donanımla kurulmuş bir Windows işletim sistemi diğer bir makinada çalışmaz. Crea makinada bios'a girmenin yolunu bulamazsan, kendi makinanda kuruluma başla ön yükleme bittikten sonra tekrar yeniden başlarken makinayı kapat kuruluma Crea makinanda devam et, büyük ihtimalle olur. Bazı durumlarda denediğim ve başarılı bir yoldur.

    Windows için Otomatik Grub Kurulumu - Ghostu C:\ den çalıştırmak gibi....
    http://forum.donanimhaber.com/m_24789780/tm.htm

    incele



    Bu yöntem tutmadı. Mavi ekran çıkıyor ve hata mesajı veriyor.

    Diğer yöntemi denicem birazdan.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.