Şimdi Ara

<YARDIM> Kararsız Kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun süredir dizel araba bakıyorum. İki araba arasında kararsız kaldım. Yardımlarınız çok makbule geçecek. Şimdiden teşekkürler.

    Birinci araba: 2004 model Ford Focus C-Max Trend TDCI. Sadece 20 bin kilometrede. Tertemiz, boyasız hatasız. 2 airbag, abs, yol bilgisayarı ve manuel klima var. Sahibinin tanıdık olduğu söylenebilir. Güvenilir, tertemiz bir araba. 25 bin YTL.

    İkinci araba: 2006 model Ford Focus C-Max Ghia TDCI. 40 bin kilometrede olduğu söyleniyor ama hiç bir güvenilirliği yok. Kaput ve sol çamurluk değişmiş. Arabanın geçmişi ile ilgili hiç bir bilgim yok. Arabada sunroof, çift yönlü dijital klima, benim çok istediğim cruise control, 4 hava yastığı, ısıtmalı koltuk ve bir sürü daha ekstra özellik var. Ve o da 25 bin YTL. Fakat dediğim gibi araba benim için kapalı kutu.

    Ghia'nın kusursuzunu bulmak benim limitlerimin dışında, bir tanıdıkta aynı model araba var ve 32 bin ytl istiyor.

    Ghia'yı ustama göstersem, şasesi düzgün, motoru temiz, mekaniği sorunsuzsa ghia'yı alsam içime sinmeyen bir şey olursa trend i mi alsam? Yoksa hiç maceraya girmeyip direkt Trend'i mi alsam? Ne dersiniz?







  • bence trendi alın en azından içinize siner dediğiniz gibi öbürü kapalı kutu kaporta işlem görmüş degişen parçalar var satışta zorlanırsınız yinede tercih sizin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İmkansız -- 9 Eylül 2008; 21:57:00 >
  • Temiz olsa zaten 2006 model hem de ghia yı o paraya vermezler ama fiyatı uygun benim için sorun olmaz binerim yarın öbürgün satarken de uygun bir rakama veririm dersen tercih senin yani ...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.