Şimdi Ara

Yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar psikoloji im alt üst oldu . Dün kedim öldü kalp krizi geçirdi veterinerde müdahalelere rağmen kurtulamadı . 16 yaşında bir ergenim ailemle kavgalı olduğumda odama çekiliyordum ve beni 1 kere bile olsun yalnız bırakmadı yatağımın sol tarafını paylaştım onunla 4 sene . 1 gün bile sevmemezlik yapmadım hergün sevdim öptüm kokladım dün öldüğü gün ölüsünü bile koklayıp öptüm . Değişik bir psikoloji içerisindeyim kendimi çok boş hissediyorum birşeyler eksikmiş gibi hissediyorum . Sınav haftam başladı çalışma isteğim yemek yeme isteğim gelmiyor her an ağlamak istiyorum . Bu konuda ne yapabilirim ? Kendimi nasıl düzeltebilirim ?



  • zaman....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Klljoe

    Arkadaşlar psikoloji im alt üst oldu . Dün kedim öldü kalp krizi geçirdi veterinerde müdahalelere rağmen kurtulamadı . 16 yaşında bir ergenim ailemle kavgalı olduğumda odama çekiliyordum ve beni 1 kere bile olsun yalnız bırakmadı yatağımın sol tarafını paylaştım onunla 4 sene . 1 gün bile sevmemezlik yapmadım hergün sevdim öptüm kokladım dün öldüğü gün ölüsünü bile koklayıp öptüm . Değişik bir psikoloji içerisindeyim kendimi çok boş hissediyorum birşeyler eksikmiş gibi hissediyorum . Sınav haftam başladı çalışma isteğim yemek yeme isteğim gelmiyor her an ağlamak istiyorum . Bu konuda ne yapabilirim ? Kendimi nasıl düzeltebilirim ?

    vallah kötü durum benim kuşum ölünce aynısını yaşadım. zaman ile unutacaksın yeni alacaksın muhtaç olan yardıma ihtiyaç olan barınakta sokakta aç kalan bir kediye alıp mutlu edeceksin




  • geçmiş olsun derdinize ortak olduk üzülmeyin yalnızlığınızı daha başka alanlarda pekiştirin. yazı yazın yani günlük tutun. resim çizin. takıp kulaklığı müzik dinleyin. bünyenizi tanıyan sizsiniz size iyi gelecek ne varsa onu kendinize uğraş edinin. hoşça kalın üzmeyin kendinizi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.