Şimdi Ara

YaRDıM ! 5 KeZ iNDiRMeMi YoKsa 5 SisTeMMi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, benim sormak istediğim bildiğiniz üzere kardeşlik yaparken hesap bilgilerimiz paylaşılıyor ve 5 kişiye kadar hesap aktif edilebiliyor , peki diyelim ki ben farklı bir oyun satın aldım ve bunu daha önceki paylaştığım kişilerle değilde,başkalarıyla paylaşmak istiyorum, sistemde bu hesap zaten önceden 5 kişiye aktif edilmiş uyarısı alırmıyım?? Eğer böyle bir uyarı alıcak olursam bunu nasıl düzeltebilirim yeni bir psn hesabı oluşturmak bu sorunu ortadan kaldırır mı ?

    Aslında kısaca açıklamak gerekirse diyelim ki ben fifa 12'yi A-B-C-D ile paylaştım fakat şimdi de Battlefield'ı X-Y-Z-V ile paylaşmak istiyorum bu mümkünmüdür ? eğer mümkün değilse daha önce de sorduğum gibi farklı bir psn hesabı almam sorunu ortadan kaldırır mı ?


    Umarım ne demek istediğimi anlatabilmişimdir arkadaşlar ? Bilen,duyan yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim teşekkürler..







  • Farklı oyunları farklı kişilerle paylaşabilirsi fakat burada ufak bir sakınca var; diyelim a oyunu biriyle paylaştın,b oyununu da başka biriyle paylaştın, 3. bir şahış ile paylaşım yaptığında bu arkadaş senden habersiz diğer oyunları da indirebilir. Onun için kendin yükleyip vereceksen oyunları sorun olmaz ama dışardan biriyle paylaşacaksan sıkıntı yaşarsın
  • Bir oyunu 5 farklı makineye kurabilirsin. Bu her oyunda kendini yeniler. Fifa alıp 5 kisi ile paylastiysan, daha sonra BF3 alıp yine 5 kisi ile paylasabilirsin. Sorun olmaz. Bunu her oyun için yapabilirsin.
  • Hesap aktivasyonu yapar, 5 farklı hesabı 5 farklı makineye aktive eder. Deaktif edilmediği sürece bu böyle devam eder. 6. sistemde hesap tanıtılamaz tanıtılsa bile download yapılamaz. İndirme sınırı yok dilediğince indir kur sil

    Ama unutma , A hesap 3 oyun indirdi B hesap 1 oyun indirdi, ah 2 oyun indirilmemiş F kişiye vereyim deme yok öyle bir şey, hesap aktivasyonu yapıldığı için F kişine kilitlidir o hesap girse bile indirme hakkı yoktu, Bu hesap zaten 5 kişide aktive edilmiştir diye bir uyarı çıkar ötesine geçemez.

    Çok iyi bilmiyorsan bu işi mağdur kalma hiç uğraşma
  • 5 makinaya sonsuz kez indirebilirsin.
  • Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim baya bir araştırdıktan sonra sizin yazdıklarınızı da okuyunca olaya tamamen hakim oldum :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: winger7777

    Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim baya bir araştırdıktan sonra sizin yazdıklarınızı da okuyunca olaya tamamen hakim oldum :)

    BeNdE cEvAp YaZmAyA gİrMiŞtİm QaRdEŞim. SoRuNuNu çÖzDüYsEn UzUn UzUn YaZmAmA GeReK kAlMaDı















  • 5 makineden birinde hesap silinse başka bir makineye yani 6. makineye hesap açılıp indirme yapılabilinir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan911 -- 11 Ekim 2011; 15:42:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lenyyy

    5 makineden birinde hesap silinse başka bir makineye yani 6. makineye hesap açılıp indirme yapılabilinir mi ?

    Silinse değil
    5 makineden birinde Account Managament'ten "System Deactive" yapsan hesabı başka bir makinede kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.