Şimdi Ara

yardım!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ben geçtiğimiz günlerde ACER ASPIRE 5601AWLMi DUO T2050 1.66Ghz 512MB 80GB şeklinde özellikleri olan bir notebook aldım ama bu notebook'ta ekran kartı konusunda bi sorun var. max 224 mb şeklinde internette bilgi var ama bu paylaşımlı olduğunda olan şekli yani harici ekran kartı olduğunda olan durum.Benim merak ettiğim benim bu notebook'un dahili ekran kartı kaç, bir de ekran kartının özelliklerini bilgisayarda nasıl öğrenebiliriz ? Bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim.



  • yanılmıyosam o modelde intel gma 950 modeli var yeni bi chipset yani. kendi belleği 128 mb diye biliyorum gerektiğinde 224 mb a kadar çıkabiliyo. değil ekran kartıyla ilgili özelliklerini bilgisayarının bütün özelliklerini EVEREST adlı program yardımıyla öğrenebilirsin. nette kolayca bulabilirsin, ve demo versiyonunu indirebilirsin. onun dışında bios ayarlarındada yazar ekran kartının özellikleri.
  • evet o teknoloji var. sizi bulmuşken bir soru daha sorayım bu teknolojinin herahangi bir dezavantajı var mı?

    teşekkür ederim. . .
  • belleği ana bellekten kullanır ve oynlarda ayrı ekran kartları kadar performanslı değildir

    quote:

    Orjinalden alıntı: Ordinary_us

    Ben geçtiğimiz günlerde ACER ASPIRE 5601AWLMi DUO T2050 1.66Ghz 512MB 80GB şeklinde özellikleri olan bir notebook aldım ama bu notebook'ta ekran kartı konusunda bi sorun var. max 224 mb şeklinde internette bilgi var ama bu paylaşımlı olduğunda olan şekli yani harici ekran kartı olduğunda olan durum.Benim merak ettiğim benim bu notebook'un dahili ekran kartı kaç, bir de ekran kartının özelliklerini bilgisayarda nasıl öğrenebiliriz ? Bilgisi olan varsa yardım ederse çok sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.