Şimdi Ara

Yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar konu açıldı mı bilmiyorum ama,regtidy nin serialini bulabilcegim bi site biliyor musunz?teşekkürler şimdiden



  • YAZILIM GENEL KURALLARI

    2- Donanım Haber ailesi, yasalara saygılı yapısıyla kendi alanında Türkiye'deki nadir ve en saygın sitelerden biridir. Yasal olmayan; konu başlıkları ve içeriğe sahip mesajlar, serial, crack, ya da full program şeklinde istekler, ilaç, aspirin vb. şekilde olan üstü kapalı imalar, her türlü şifreli yayının çözümünde kullanılan programlar trojan,, keylooger vb. programlar, crack kullanımları ile ilgili sorular, çözüm yolları, lisans gerektiren işletim istemi link talepleri, paylaşım programları link talep, paylaşım ve sorunları (emule, limewire, bearshare vs.), ücretli indirme sitelerindeki sınırları kaldırmaya yönelik program paylaşım, tanıtım ve yardımları kesinlikle; link verme ya da özel mesaj şekliyle yapılmış olsa dahi yasaktır.

    4- Konu başlıklarında "imdat, acil, vb..." açıklamalar yerine sorunuzun ya da konunuzun içeriğini anlatan başlıklar kullanın. Unutmayın ki konuyla alakası olmayan başlıklar dikkat çekmekten daha çok üyeler arasında rahatsızlık yaratmaktadır. Ayrıca bu gibi başlıklar sorunuzun daha çabuk yanıtlanmasını sağlamayacaktır. Herkesin sorunu kendince önemlidir.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.