Şimdi Ara

Yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba, ben yeniyim aranızda . Birşey sormak istiyorum. Geçen hafta yeni corsa 2007 teslim aldık. Ertesi gün egsoz gazı arızası verdi neyse onu yaptırdık oksijen sensöründe galiba sorun varmış,ama kafama takılan şey şu. Araç tam otomatik vites, ama yokuslarda ayağını frenden çeker çekmez baya geri kaçıyor ,servise sorduk ama normal dediler sizce bu mümkünmü,2000 model corsada bile böyle bi sorun yokken en son modelinde nasıl olur,aranızda varsa yeni corsa sı olanlar aynı sorunla karşılaştılar mı,bilgilendirirseniz sevinirim.



  • Hocam bi anormallik var. Servisi zaten garanti kapsamındayken herşeye BU OLUR der. Aracın garantisi bitince hocam bugüne kadar nerdeydin derler.

    Benim bildiğim otomatik araba ayağın frendeyken bile gidiyor
  • YARBAY ında dediği gibi otomatik viteslerin heleki tam otomatik olanların hiç kaydırmaması gerekir.Bir anormallik var servisle iyice görüşün bence.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerofmine -- 3 Nisan 2007; 21:24:46 >
  • Aracın 1.2 mi 1.4 mü

    1.2lerde easytronic var onlar kaydırma yapıyor

    1.4lerde ise geleneksel otomatik şanzıman var kaydırma yapması imkansız
  • Araç 1.4 ve tam otamatik,ayrıca corsa d serisi(cmon). Corsa c lerde duymuştum böyle bi sorun ama galiba oda easytroniclar içindi. Bilmiyorum valla umarım üzmez bizi bu araba. Sikayetvar.com dan biraz arastırma yaptım,opelin bu kadar şikayet alcağını tahmin etmezdim. Serviste aylarca kalan araçlar , çözüm bulunamayan sorunlar,direksiyon kutusandan gelen sesler korkuttu beni valla,inşallah daha fazla sorun görmem araçta.
  • O siteye şikayetini bildir sorunu çözemezsen bak nasıl yardım ediyorlar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yarbay

    O siteye şikayetini bildir sorunu çözemezsen bak nasıl yardım ediyorlar


    sonuç alınıyormu o siteden ,bak hiç bilmiyordum söylediğin iyi oldu ben orasını forum vari birşey sanıyordum
  • Hocam orası çok iyi bir site. Ben araç konusunda bir tecrübe yaşamadım fakat Turkcell den tecrübem var. Buraya yazınca ertesi gün size geri dönüyorlar ve herşeyi karşılıyorlar. Bu siteden çok yardım gören var. Firmalar bu siteyi ciddiye alıyor.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Yarbay

    Hocam bi anormallik var. Servisi zaten garanti kapsamındayken herşeye BU OLUR der. Aracın garantisi bitince hocam bugüne kadar nerdeydin derler.

    Benim bildiğim otomatik araba ayağın frendeyken bile gidiyor


    şikayet var işe yarar ama sen servisten antetli ve imzalı resmi bir kağıda bunun normal bir durum olduğuna sorun olmadığına dair bir kağıt al ve ruhsata koy bulunsun. bu sorun doğalsa vermeye çekinmezler sonuçta. ilerde bu zamana kadar neredeydin derlerse bu kağıt işine yarar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hassimendifer -- 4 Nisan 2007; 0:14:43 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.