Şimdi Ara

Yaptığı 23 suç duyurusuna takipsizlik verilen kadın eski eşi tarafından öldürüldü (nerede bu adalet) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
1
Favori
8.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
146 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • türkiye çok iyi durumda bak avmler dopdu sokaklar arabadam gecilmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadin keyfi yazmis aslinda oyle bir sey yok degilmi cani skilan dilekce yaziyor keyf icin ben de bole arada bir sikayet yaziyorum hobi gibi ya nasil bir zihin var insanlarda kadin olmus oldurulmus iste koruyamamis devlet ne yapacak daha doverken videomu cekecek selfiemi cekecek sizin anneniz ablaniz kardesiniz de olabilir yildirici caydirici ceza verilsin karisini dovene zarar verene bati adaleti diyorsunuzda kendilerine gelince en agir cezalar verilebiliyor gecin bunlari sindirilmis bir kadindan delil bekliyorsunuz cocukken babasin okutmaz sindirir evlenince kocasi sindirir sonra kadindan dedekliflik beklemek varsa bir sikayet polisin gorevi takibini yapip delil elde etmek devletin gorevi sikayet uzerine kadini korumak karisini dovenler savunuyor su sistemi net...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu forumda ara ara yazıyorum, ülkede kimse işini doğru yapmayınca, sanki anlaşmalı bir lağımlaşma olunca suç da, hata da kalmıyor.

    Ortaya karışık mevzularda kimse elini taşın altına sokmuyor. O ona paslıyor, o da ona!!

    Ülke iyice boka batmış kimse hiçbir şeye dokunmak istemiyor çünkü her yer patlak!
  • Maalesef hukukun eksikliği bu da. Sadece ülkemiz için değil evrensel bir eksiklik. Hukuk olacak olana bir şey yapamaz olmuş olanla ilgilenir...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haberlerde babanın haline görünce paramparça olduk evde başım utançtan yere düştü insanlığımdan elimden bişey gelmiyor diye dayanamadım ağladım. Çok üzülüyoruz çok. Kimle konuşsam adalete güvenimiz kalmadı artık diyor. Neden bu devlet bu halde halk bunu öğrenmeli sorgulamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne salak adamsin lan sen. Normalde kadinin beyani siddet taciz tecavuz gibi vakalarda esastir. Nerden mi biliyorum? 2-3 sene once bir kiz bu avantaji bana kullanmaya kalkisti. Beni tacizci diye sikayet etti kizi reddettigim icin. Allah'tan butun mesajlari sakliyordum da goturdum gosterdim. salak lafini bile kullanmamistim kiza karsi. tum mesajlar kibarlik iceriyordu ve kiza karsi hicbir hamle icermiyordu. neyse konuya donersek polisler basima ususmustu hemen boyle boktan bir vakada. agir comarsin sen
  • Bunun adı suça ortaklık başka bir açıklaması yok.
  • Yazıklar olsun ne diyelim...
    Şimdi adam namus cinayeti işledim diyerekten göğsünü şişire şişire yatacaktır.
    Namussuz herif, madem boşandın gittin, daha neden bu kadının topuğuna bakıyorsun.
    Baksana kendi işine, cibiliyetini...
  • Eşinden ya da eski sevgilisinden falan şiddet gören birsürü kadın var. Hepsinin yanına polis dikmek mümkün değil. çok çok bilmem kaç metre yaklaşma yasağı veriliyor.

    Bu şerefsizleri bi de tecavüzcüleri, pkk lıları meydanda asacaksın ibreti alem için. 1 olur 2 olur 3. cüye kimsenin totosu yemez...
  • Polisler genellikle 2 tane rapor doldurmamak için 50 tane takla atıyorlar. “Git bu işten bir şey çıkmaz” tavrıyla. Kardeşim bir şey çıkıp çıkmaması senin görevin değil.3 yıl önce ölümle tehdit ediliyordum. Olay çok büyümüş ve ciddileşmişti. Karakola gidip derdimi anlattığımda “yarın gelip şikayetini geri çekeceksin” “anlattığın şeyler suç unsuru taşımıyor” “Bu işten bir şey çıkmaz” “yarın gelip şikayetini geri alırsın kesin o yüzden şimdi git” gibi ısrarlarla karşılaştım. Israra teslim olmadım biraz sesli bir şekilde söylenmeye başladığımda karakol amiri gelmişti. Memurları biraz azarlamıştı işinizi yapın diye. Ondan sonra binbir suratla , nazla şikayetimi tutanağa geçirmişlerdi. 2 çay içip dizi izleyecekler diye milleti kanunsuzluğa sürüklüyorlar. (Sözüm teşkilatın tamamına değildir)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogunNnN kullanıcısına yanıt
    Dediklerinde kısmen haklısın. Onlarda da bıkmışlık var. Ensesinden tutup getirdikleri adamlarında savcılık kararı belli.

    Daha yeni şu otopark değnekçileri için şikayet yapıldı, bir gün geçmeden hepsini toplayıp getirdi polis. Ne oldu? 105tl ceza ve serbest kaldı. Bunun için mi uğraştık lan demişlerdir. Bugün yarın o değnekçiler gidip birini bıçaklarlar ise o zaman bir önlem alınır.
  • 'Kadına yönelik şiddet araştırılsın' önergesi MHP ve AKP oylarıyla reddedildi"
    (19 Kasım 2019)





    Yaptığı 23 suç duyurusuna takipsizlik verilen kadın eski eşi tarafından öldürüldü (nerede bu adalet)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lautreamont -- 2 Aralık 2019; 10:47:22 >
  • Akp ve mhp neden ret oyu verir anlam veremiyorum. Kareeşim sizinde karınız kızınız bacınız yok mu?

    Tek verebildiğim mantıklı cevap şu;
    Meclisten geçen bütün kararlar akp nin dile getirdiği konular. Chp veya herhangi bir muhalefet partisi bir görüş bildirir komisyon falan kuralım derse direk ret edelimki plansız veya başkanın haberi olmadan bir işe kalkışmış olmayalım. Hatta bir ilerisi başkan böyle istemiş olabilir. Başka mantıklı açıklama bulan beri gelsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-5E1CA2E4A

    Delil sunmamışsa mahkeme ne yapsın? Dilekçesi tamamen edebiyat metni gibi. Beni tehdit ediyor, mağdurum vs. diye. Kanıt yok. Kanıt olmayınca mahkeme ne yapsın? Çok sevdiğiniz Batı hukupu kurallarına birini suç şüphesi yoksa içeri atmıyorsunuz.
    Artık mahkemeye kanıt var öyleyse?

    Kafaya bak

    Ahpartiliyih ahpartiliyiiih ülooğğğ

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.