Şimdi Ara

Yapı Kredi - Şikayet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Beş dakika önce WorldCard Müşteri Hizmetleri ile konuştum. Şu an hala sinirliyim ve içimi dökmek için kısaca sizinle de paylaşmak istiyorum. Tek niyetim ülkemizdeki kurumsal firmaların insanlara sağmal inek gözüyle bakma anlayışının artık değiştirilmesi.

    Hiç kullanmadığım WorldCard'ımın iptali için 444 0 444'ü aradım. Kibar müşteri temsilcilerimiz her zamanki gibi -Bizi aradığınız için teşekkür ederiz Özkan Bey, Beklettiğimiz için özür dileriz Özkan Bey, Menüleri tuşladığınız için çok teşekkür ederiz Özkan Bey gibi klişeleşmiş, sözde kibar ama gerçekte ağızdan zoraki çıkan cümleleri kullandılar.

    Kartı iptal ettirmek istediğimi ve kullanmak istemediğimi tekrar söylediğimde ise az önceki kibar kızımız -Tamam kardeşim, iptal ettim, onaylıyor musun, iyi hadi yallah tavrıyla 5 sn'de iyi akşamlar bile dilemeden telefonu resmen suratıma kapattı.

    Bankalara mesajım şu. Müşteriniz sizin işinize gelmeyen bir şey istediği zaman da kibarlığınızı koruyabiliyorsanız o zaman samimi olursunuz. Ya da kartı iptal ettirmek istediğim zaman sergilediğiniz tavrı en başta sergileyin ki biz de ona göre konuşalım. Dışarıdaki insanlar kaba olmayı sizden çok daha iyi biliyorlar. Haberiniz olsun







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.