Şimdi Ara

Yapay zekâ yakın gelecekte Google’ın yerini alabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yapay zekâ yakın gelecekte Google’ın yerini alabilir
    Son dönemde yapay zekâ teknolojilerinin geldiği son nokta korkutucu olmaya başladı. Blog yazısı yazma veya bunu seslendirme gibi hayatı kolaylaştırıcı işlemlerin de ötesine geçen yapay zekâ nasıl bomba yapılacağını veya dünyanın ele geçirileceğini bile anlatıyor. Yakın gelecekte Google gibi önemli platformlar yapay zekâya teslim olabilir.



    Daha detaylı arama



    Gmail geliştiricisi Paul Buchheit yakın gelecekte Google aramalarının yerini alabileceğini belirtiyor. Bir dönem iş ilanlarını aramak için Sarı Sayfalar ya da Yellow Pages platformu tercih edilirken Google’ın yükselişi buna darbe vurmuştu. Uzmanlar benzer bir senaryonun Google için de yaşanacağını düşünüyor.



    Ayrıca Bkz.OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT yapay zekası, nasıl bomba ve hırsızlık yapılacağını anlatıyor



    Normalde Google mantığı bir aramanın sonrasında detaylı bilgi için kullanıcıyı ilgili linklere yönlendirmektir. ChatGPT ise bir arama ile ilgili detaylı bilgiyi kendisi oluşturarak kullanıcıya sunuyor. İnsanlar bir şeyler öğrenmek veya fikir sahibi olmak için Google’ı kullandığından yeni dönemde bu tür paket bilgilendirmeler önemli bir tercih değişimine sebep olabilir.



    Yapay zekâ biraz daha bilgisayar başında yapılan işlerin yerini alacak gibi görünüyor. Blog yazısı yazmak, kritik yapmak veya arama sonuçlarında paket bilgiler hazırlamak gibi. Örneğin vlog çekmek, medya içeriği üretmek, habercilik, spikerlik, yorumculuk, dizi veya film yapımcılığı halen insan gücüne dayanıyor. Bununla birlikte asıl sorun yapay zekânın sınırlamalara rağmen bunun dışına çıkarak uygunsuz davranışlar sergileyebilmesi.




    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/ai-chatbot-could-replace-google-soon_id144120







  • Çok güzel gelişme. Kod yazılımında da Google Yapay Zeka programını başlattı. Kod yazmadan Drag-Drop tarzında ara yüz ile süper olacak. Kod yazmadan insanlar fikirlerini hayata geçirebilecekler.

  • yapay zeka dediğiniz şey
    en çok tekrar eden beğeni analizinden başka bir şey değil
    buna iktisatta histagram grafik modelleme denir.
    bu arada instagram firmasının adıda buradan türetilmedir.

  • Gerçekten isteklerimizi anlayan, insiyatif kullanabilen, farkındalık ve kabiliyet sahibi yapay zeka çoğu teknoloji firmasını bitirir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.