Şimdi Ara

Yanmış ekran kartı çalışır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • MSI marka pc 2015 yılında GE70 Apache 2QD-818XTR model pc satın aldım . 2018 sonra wacther 3 oyununu oynadıkatan sonra pc ısınma problemi olmaya başladı. yakın tarihte soğutma jelleri değişmesi için yakınlarda (kartal) bir pc servisi bulup verdim . servis sonra ısı değerleri daha yükseldi. servisi aradığımda durumu anlattım ekran kartının yanmış olabileceğini 350 tl tutacağını söyledi. Arkadaşlar başınıza böyle bişey gelen var mı ? ayrıca güvenebileceğim başka bir bilgisayar tamircisine (istanbul Anadolu yakasında) ihtiyacım var . (msı kendi servisi çok vukaatlı olduğı için yakınlarda servis aramıştım ) jel değişimi yapan servise güvenim kalmadı . belli ki yaptıkları işe özenmemişler test ve kontrolleri yapmamışlar. gerçekten içini açıp jel değişimi yaptılar mı diye düşünüyo insan . Yanmış ekran kartı çalışır mı ? Çalışır sadece performansımı düşer. konuya hakim arkadaşlar yol gösterirse sevinirim.


    Model Adı: GE70 Apache 2QD-818XTR
    İşletim Sistemi: Dos
    Ekran: 17.3" Full HD Edp (1920x1080) Yansımasız Ekran
    İşlemci: Intel® Core™ i7-4720HQ (6M Cache, up to 3.60 GHz)
    Chipset: Intel HM86
    Hafıza: 8 GB DDR3 1600 MHz
    Hafıza Yuvası: 2 - Max Hafıza 16GB
    Ekran Kartı: Nvidia GTX950M 2GB GDDR5



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skach -- 19 Temmuz 2019; 12:47:47 >







  • merhaba eğer ekran kartınız yandı ise. oyunları açmıyacaktır. düşük fps verecektir ve sistem driver kurdurtmuyacaktır. yanmış ekran kartı tamir olmaz fakat yandıgına ne kadar eminiz? sistemi test edebiliyor musunuz?. Kaliteli termal macun ve termal pad alarak kendiniz de değiştirebilirsiniz önerim kesinlikle thermal grizzy markası almanız. bakın cooler master vs önermedim çünki en iyisi bu. belkide ısı verip kartı geri verecekler bilemeyiz.
  • -wicther bile açıp oynayabiliyorum kasma vs yok ama pc el değimiyor . servise gidip geldiğinden beri ısı dahada arttı . belli ki bişeyleri yanlış yaptılar ve hatalarını kabul etmiyorlar. servise 2 hafta sonra dönüş yapmama rağmen "kesin ekran kartı yanmıştır" diyip ekran kartı modelini bile sormadan 350 tl dedi , ya benden sonradan bunun ekran kartı pahalı diye extra para isteyecek yada ısıtma işlemi yapıp geri verecek . Bana güven vermediler.
    -başka bir (tka bilişim) servisle görüştüm , gelip elden pc alıyor ilkin ne derseniz diyin uygun bir fiyata test yapıyorlar . Sonra mevcut sorunlara size raporlayarak yol haritası belirleniyor. Taleplerinizi karşıladıktan sonra pc size geri getiriyorlar , 3 ayda garanti veriyorlar ( ) . işleyen bir sistem olması hoşuma gitti .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skach -- 22 Temmuz 2019; 15:36:53 >
  • kart yanmış olsa görüntü vermez ki termal macun değiştirseler ısı anormal olmaz bi gariplik var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.